Annonce
Tarm

Vanvidsbilist fra Tarm blev jagtet gennem Varde - røg direkte i spjældet

En 27-årig mand fra Tarm havde ingen intention om at stoppe, da politiet bad ham om det. Genrefoto: JFM
En flugtbilist kan se frem til et hav af sigtelser, efter han kørte vanvidskørsel gennem Varde. Han var tæt på at ramme en person undervejs.
Annonce

Varde: En 27-årig mand med adresse i Tarm blev fanget af politiet, efter han torsdag havde kørt vanvidskørsel i en sort Golf gennem Varde.

Under sin flugt fra politiet var han tæt på at ramme en 24-årig kvinde, der trak sin cykel, han kørte mod ensretningen på en brandvej i Lerpøtparken, og han kørte over for rødt i krydset Lerpøtvej/Nordre Boulevard.

Da politiet fik fat i ham, viste det sig, at manden var eftersøgt, fordi han skulle afsone fire måneders fængsel. Derfor er han røget direkte ind bag  tremmerne.

Annonce

Adskillige sager

Den 27-årige mand er kendt af politiet. I de seneste tre år er han ni gange blevet taget for at køre bil, selvom han er frakendt kørekort. Fire af gangene kørte han i narkopåvirket tilstand. Derfor blev bilen også straks beslaglagt.

- Vi har taget den fra ham for at forhindre yderligere kørsel, siger Lene Scharff, der er leder i beredskabssektionen hos politiet i Esbjerg.

Han kan nu se frem til et hav af sigtelser. Udover de forhold, der allerede er nævnt, bliver han også sigtet for: At være i besiddelse af 2,2 gram hash, at have påsat ulovlige nummerplader på bilen, at være i besiddelse af et machete-lignende våben, at have kørt spirituskørsel og at have kørt narkokørsel.


Vi har taget den fra ham for at forhindre yderligere kørsel.

Lene Scharff, Syd- og Sønderjyllands Politi
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce