Annonce
Håndbold

Vandt med fire - men ikke nok kynisme hos Rækker Mølle Håndbolds damer

RLine Hansen blev Rækker Mølle Håndbolds topscorer med seks mål i sejren over Ansager. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Rækker Mølle Håndbolds damer har altid bøvl, når de møder Ansager. Problemerne blev overvundet, så Rækker Mølle vandt hjemmekampen med 23-19.

Rækker Mølle: Rækker Mølle Håndbolds damer har altid bøvl, når de møder Ansager, så derfor var træner Michael Iversen glad for, det søndag eftermiddag blev til sejr hjemme på 23-19.

- Jeg ved ikke hvorfor, det altid er bøvlet, men det er det. Det er som om, vi har svært ved at score mod dem, vi har svært ved at knække dem, fortalte Michael Iversen.

Sådan var det på en måde også denne gang.

Rækker Mølle startede fint med føringer på 6-3 og 9-5.

- Men så dalede kvaliteten resten af første halvleg. Vi havde kontramuligheder, men vi var slet ikke skarpe nok. Derfor førte vi kun 13-9 ved pausen, forklarede Michael Iversen.

Rækker Mølle startede anden halvleg skidt. Der gik seks-syv minutter inden den første scoring til hjemmeholdet.

- Igen synes jeg, vi havde mange chancer. Men i stedet for at lukke kampen blev det lidt spændende i perioder, hvor vi kun førte med to mål. Vi var slet ikke kyniske nok. Ansager forsøgte sig med en mandsopdækning og senere to. Vi fik det løst blandt andet ved at tage målvogter Heidi Hansen med frem i angrebet, hvor hun lukkede kampen med den sidste scoring. Et eller andet sted var det en komfortabel sejr, men vi skulle altså have scoret noget mere, sagde Michael Iversen.

2. division damer

Rækker Mølle Håndbold-Ansager 23-19

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Line Hansen 6, Mia Hansen 4, Louise Tobiasen 4, Maja Bech 2, Else Jensen 2, Ninna Hedegaard 2, Maria Iversen 1, Louise Møller 1 og Heidi Hansen 1. Straffekast: Rækker Mølle 0, Ansager 4 (4 mål). Udvisninger: Fire til begge hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Der går fisk i den på den gode måde

Det kan godt være, at fiskerierhvervet ikke er helt, som det har været. En tur forbi havnen i Hvide Sande viser selvfølgelig, at der ikke ligger så mange RI-kuttere ved kajen længere, og den udvikling er der sandsynligvis ikke meget at gøre ved. Til gengæld er der masser af gang i den på kajen rundt omkring havnebassinet. I den forgangne uge har der her i Dagbladet været to gode eksempler på, at det ikke er så tosset endda. For et år siden købte selskabet Amanda Seafood Hvide Sande-virksomheden Knud Søndergaard Fiskeeksport. Siden købet har der højest været 25 ansatte på fabrikken, men nu har Amanda Seafood meldt ud, at der bliver brug for det dobbelte antal, fordi der på Tungevej skal fremstilles fisk til en af landets største dagligvarekæder. Selv om de fisk, der skal bearbejdes, nok ikke vil blive landet i Hvide Sande alle sammen, er det altså noget af en god nyhed, at der pludselig bliver 25 nye arbejdspladser på havnen. Som om det ikke var nok, har Vestfisk, der også holder til på Tungevej - og ja, navnet kommer fra fisken tunge - meldt ud, at der skal skrues op for salget af frisk fisk på nettet. Webshoppen har fået nyt navn, der klinger bedre og skal være med til at lokke flere kunder indenfor. Selv om indehaverne et par gange har overvejet at lukke for netbutikken, er der nu plus på bundlinjen, og med Hvide Sande-fiskeskipper Verner Møller til at levere råvarerne fra kutteren RI468 Juli-Ane, er der i hvert fald sikkerhed for, at det er fisk leveret af lokale, der bliver solgt. Når udgangspunktet med den nye hjemmeside også er at give kunden en fornemmelse af at stå på kajen og handle fisk, og målet er at blive danskernes foretrukne fiskehandler, ser det ud til, at folkene bag friskfangetfisk.dk mener det alvorligt. Det kan godt være, at de to nævnte eksempler ikke får fiskerierhvervet tilbage til en havn, hvor kutterne lå tæt for at få plads ved kajen, men mindre kan også gøre det. I hvert fald ser det ud til, at der i det små er gået fisk i den på den gode måde.

Ringkøbing For abonnenter

Hun starter snart i en almindelig klasse: - Dansk bliver svært - men jeg glæder mig rigtig meget

Ringkøbing For abonnenter

Lærere om overgangen fra modtageklasse til dansk klasse: - Det er barskt, men de glæder sig altid

Annonce