Annonce
Håndbold

Vandt med fire - men ikke nok kynisme hos Rækker Mølle Håndbolds damer

RLine Hansen blev Rækker Mølle Håndbolds topscorer med seks mål i sejren over Ansager. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Rækker Mølle Håndbolds damer har altid bøvl, når de møder Ansager. Problemerne blev overvundet, så Rækker Mølle vandt hjemmekampen med 23-19.

Rækker Mølle: Rækker Mølle Håndbolds damer har altid bøvl, når de møder Ansager, så derfor var træner Michael Iversen glad for, det søndag eftermiddag blev til sejr hjemme på 23-19.

- Jeg ved ikke hvorfor, det altid er bøvlet, men det er det. Det er som om, vi har svært ved at score mod dem, vi har svært ved at knække dem, fortalte Michael Iversen.

Sådan var det på en måde også denne gang.

Rækker Mølle startede fint med føringer på 6-3 og 9-5.

- Men så dalede kvaliteten resten af første halvleg. Vi havde kontramuligheder, men vi var slet ikke skarpe nok. Derfor førte vi kun 13-9 ved pausen, forklarede Michael Iversen.

Rækker Mølle startede anden halvleg skidt. Der gik seks-syv minutter inden den første scoring til hjemmeholdet.

- Igen synes jeg, vi havde mange chancer. Men i stedet for at lukke kampen blev det lidt spændende i perioder, hvor vi kun førte med to mål. Vi var slet ikke kyniske nok. Ansager forsøgte sig med en mandsopdækning og senere to. Vi fik det løst blandt andet ved at tage målvogter Heidi Hansen med frem i angrebet, hvor hun lukkede kampen med den sidste scoring. Et eller andet sted var det en komfortabel sejr, men vi skulle altså have scoret noget mere, sagde Michael Iversen.

2. division damer

Rækker Mølle Håndbold-Ansager 23-19

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Line Hansen 6, Mia Hansen 4, Louise Tobiasen 4, Maja Bech 2, Else Jensen 2, Ninna Hedegaard 2, Maria Iversen 1, Louise Møller 1 og Heidi Hansen 1. Straffekast: Rækker Mølle 0, Ansager 4 (4 mål). Udvisninger: Fire til begge hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Vognmand venter på retningslinjer: Hvis studenterne skal holde en meters afstand kan det ikke lade sig gøre

Annonce