Annonce
Hvide Sande

Vandsportsfestival takker nej til internationalt stævne

Nordens største vandsportsfestival, Waterz, bliver i år afviklet i dagene fra 6. til 14. september i Hvide Sande. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Manglende sponsorindtægter får folkene bag Nordens største vandsportsfestival, Waterz i Hvide Sande, til at skrue lidt ned for ambitionerne forud for årets arrangement til september.
Annonce

Hvide Sande: Folkene bag Nordens største vandsportsfestival, Waterz i Hvide Sande, har ofte vind i sejlene, men lige nu går bølgerne knapt så højt.

- Vi havde i år en ambition om at udvide til tre internationale stævner, men vi har måttet sande, at vi her tæt på deadline ikke er helt i mål med sponsorindtægterne. Det er vi selvfølgelig kede af, men vi vil omvendt heller ikke slå større brød op, end vi kan bage, siger projektleder Katrine Kock Frandsen, der videre pointerer, at 'enderne skal kunne nå sammen fra starten af.'

Det gør de ikke, og derfor har Waterz valgt at takke nej til muligheden for at blive vært for European Freestyle Pro Tour.

I stedet har Waterz-bestyrelsen besluttet at satse på en anden begivenhed af internationalt format, PWA World Cup i slalom for windsurfere, der lægger sig i slipstrømmen af selve Waterz-festivalen i september.

Annonce

Folkefest i hallen

Ifølge Katrine Kock Frandsen er det den absolutte verdenselite, der fra 6. til 14. september samles i Hvide Sande, hvor Waterz-teamet vil knytte tætte bånd mellem byen og det store event:

- Målet er at skabe en folkefest, hvor lokale og turister hånd i hånd får et par fantastiske uger med en lang række arrangementer, siger projektlederen.

Et af programpunkterne er en stor fest i Hvide Sande Hallen, hvor Waterz arbejder sammen den lokale koncertforening om at skabe de rette rammer.

I løbet af de kommende måneder vil der bliver offentliggjort flere aktiviteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce