Hvide Sande

Vandsportsfestival takker nej til internationalt stævne

Nordens største vandsportsfestival, Waterz, bliver i år afviklet i dagene fra 6. til 14. september i Hvide Sande. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Manglende sponsorindtægter får folkene bag Nordens største vandsportsfestival, Waterz i Hvide Sande, til at skrue lidt ned for ambitionerne forud for årets arrangement til september.

Hvide Sande: Folkene bag Nordens største vandsportsfestival, Waterz i Hvide Sande, har ofte vind i sejlene, men lige nu går bølgerne knapt så højt.

- Vi havde i år en ambition om at udvide til tre internationale stævner, men vi har måttet sande, at vi her tæt på deadline ikke er helt i mål med sponsorindtægterne. Det er vi selvfølgelig kede af, men vi vil omvendt heller ikke slå større brød op, end vi kan bage, siger projektleder Katrine Kock Frandsen, der videre pointerer, at 'enderne skal kunne nå sammen fra starten af.'

Det gør de ikke, og derfor har Waterz valgt at takke nej til muligheden for at blive vært for European Freestyle Pro Tour.

I stedet har Waterz-bestyrelsen besluttet at satse på en anden begivenhed af internationalt format, PWA World Cup i slalom for windsurfere, der lægger sig i slipstrømmen af selve Waterz-festivalen i september.

Folkefest i hallen

Ifølge Katrine Kock Frandsen er det den absolutte verdenselite, der fra 6. til 14. september samles i Hvide Sande, hvor Waterz-teamet vil knytte tætte bånd mellem byen og det store event:

- Målet er at skabe en folkefest, hvor lokale og turister hånd i hånd får et par fantastiske uger med en lang række arrangementer, siger projektlederen.

Et af programpunkterne er en stor fest i Hvide Sande Hallen, hvor Waterz arbejder sammen den lokale koncertforening om at skabe de rette rammer.

I løbet af de kommende måneder vil der bliver offentliggjort flere aktiviteter.

0/0
Annonce
Hvide Sande For abonnenter

Strid om fødevarefestival: Arrangør gennem to år føler sig snydt af Hvide Sande

Annonce
Annonce
Erhverv

Lalandiahuse revet væk: Tæt på at melde alt udsolgt

Hvide Sande

Sank efter renovering i Hvide Sande: Historisk sejlskib blev bjærget

Hvide Sande

Surf-arrangement skal få flere til at jagte bølgerne ved Hvide Sande

Kultur

Vores Smag: Den lækreste vestjyske gourmetmad lavet på 'nedskidt'

Erhverv

Se video: Skumsprøjt i ansigtet, vind i håret og fuld fart hen over Ringkøbing Fjord

Kultur

Rejefestival skærer ned på antal dage - men henter endnu en kendis-kok

Kultur

Jørgen Iversen: Holmsland Klit Turistforening vil ikke samarbejde med Jimi Kristensen om fødevaremarked

112

Savnet fra Hvide Sande kommer hjem nu