Annonce
Hvide Sande

Vandsportsfestival er tæt på sikker grund: Esmark stiller garanti mod underskud

Folkene bag Waterz i Hvide Sande nærmer sig en målstreg, når det handler om at få finansieringen på plads forud for dette års vandsportsfestival, der afholdes i dagene fra 6. til 8. september. Foto: Brian Engblad/Waterz

Hvide Sande: - Vi oplever, at flere og flere lokale virksomheder så småt begynder at få øjnene op for, at det dér vandsport slet ikke er så dumt et sted at blive eksponeret.

Sådan siger projektleder på vandsportsfestivalen Waterz i Hvide Sande, Katrine Kock Frandsen, der lige nu kan glæde sig over, at Esmark Feriehusudlejning tilbyder kontant støtte.

Esmark står således klar med en underskudsgaranti på 75.000 kroner, når festivalen fra 6. til 8. september suser henover de vestjyske vande.

Om baggrunden for at byde sig til siger salgs- og marketingdirektør i udlejningsfirmaet, Thomas Sørensen, blandt andet:

- Waterz er et vigtigt arrangement for profileringen af området som en formidabel ferie- og vandsportsdestination for hele familien.

For Katrine Kock Frandsen er håndsrækningen fra Esmark kærkommen:

- Den er med til, at vi begynder at kunne se lyset for enden af tunnellen i forhold til finansieringen af Waterz i år. Vi mangler lige det sidste nøk, og det håber jeg, at vi får på plads i løbet af de kommende uger, siger projektlederen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Annonce