Annonce
Hvide Sande

Vandsportsfestival er tæt på sikker grund: Esmark stiller garanti mod underskud

Folkene bag Waterz i Hvide Sande nærmer sig en målstreg, når det handler om at få finansieringen på plads forud for dette års vandsportsfestival, der afholdes i dagene fra 6. til 8. september. Foto: Brian Engblad/Waterz
Annonce

Hvide Sande: - Vi oplever, at flere og flere lokale virksomheder så småt begynder at få øjnene op for, at det dér vandsport slet ikke er så dumt et sted at blive eksponeret.

Sådan siger projektleder på vandsportsfestivalen Waterz i Hvide Sande, Katrine Kock Frandsen, der lige nu kan glæde sig over, at Esmark Feriehusudlejning tilbyder kontant støtte.

Esmark står således klar med en underskudsgaranti på 75.000 kroner, når festivalen fra 6. til 8. september suser henover de vestjyske vande.

Om baggrunden for at byde sig til siger salgs- og marketingdirektør i udlejningsfirmaet, Thomas Sørensen, blandt andet:

- Waterz er et vigtigt arrangement for profileringen af området som en formidabel ferie- og vandsportsdestination for hele familien.

For Katrine Kock Frandsen er håndsrækningen fra Esmark kærkommen:

- Den er med til, at vi begynder at kunne se lyset for enden af tunnellen i forhold til finansieringen af Waterz i år. Vi mangler lige det sidste nøk, og det håber jeg, at vi får på plads i løbet af de kommende uger, siger projektlederen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Landsbyer arbejder videre med friskoleplaner: - Vi kommer til at stå dårligt uden skole

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Her har strukturudvalg søgt inspiration: Aalborg har helt ned til 60 elever pr. skole - og det fungerer

Annonce