Annonce
Ringkøbing

Vandringsmænd slog deres egen rekord: Fynboer indsamlede 85.553 kroner til kritisk syge børn

Højt humør hos Hans Hansen og Kenneth Hansen. Men de satte også personlig indsamlingsrekord. Privatfoto.
Hans Hansen og Kenneth Hansen vandrede fra Ringkøbing til Aarhus; det kommer kritisk syge børn til gode.
Annonce

RINGKØBING: Foran dem ventede en vandretur på 135 kilometer, men humøret var højt, da de to fynboer, Hans Hansen og Kenneth Hansen, forrige mandag skålede i øl og Underberg på Æ Ølstouw i Ringkøbing, inden de satte kursen mod Aarhus.

Da de en lille uge senere nåede frem til den irske pub i udkanten af Aarhus, var de nok trætte, men humøret var sikkert endnu højere:

Et af formålene med de to mænds årlige vandretur er nemlig at samle penge ind til kritisk syge børn. Sidste år nåede de op på 72.000 kroner, så de var selvfølgelig spændte på, hvordan det skulle gå i år.

De kom dog godt fra start; allerede på Æ Ølstouw fandt gavmilde vestjyder tegnebogen frem og gav en skærv.

Det blev ved resten af ugen, så da Hansen & Hansen nåede Aarhus, stod pengetermometret på 85.553 kroner.

Pengene går 100 procent til at støtte kritisk syge børn, så der er nogen, der bliver glade, når de to vandringsmænd dukker op!

Undervejs oplevede Hans Hansen og Kenneth Hansen selvfølgelig lidt af hvert. De overnattede i det fri under en presenning, spiste frysetørret mad, og de besteg forresten også Himmelbjerget. En ikke ringe præstation, når man har 15 kilo på ryggen og ikke har trænet forud for turen!

Humøret blev dog holdt oppe, når de om aftenen tjekkede, hvor mange penge til børnene, der var doneret i løbet af dagen - og når de nød en Gylden Dame - en Guld Tuborg! - og en Underberg, og snakkede om, hvad der var sket i løbet af dagen.

Det var fjerde gang, de to fynboer fra Assens vandrede sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce