Annonce
Hvide Sande

Vandledning kappet over: Dele af sommerlandet er tørlagt på grund af arbejdet i Søndervig

Søndervig Vandværk har ønsket at håndtere alt omkring Lalandia og rundkørselsbyggeriet, og derfor må jeg henvise til dem, siger direktøren for Ringkøbing-Skjern Forsyning Finn Jessen fredag aften til Dagbladet. Arkivfoto: Søren Palmelund
Annonce

Hvide Sande: En vandledning blev fredag eftermidddag gravet over ved Søndervig, og en del huse på klitten og i Hvide Sande er stadig fredag aften uden vand.

På Ringkøbing-Skjern Forsynings hjemmeside henvises der til formanden for Søndervig Vandværk, Jens Hebroe, som det foreløbig ikke er lykkedes Dagbladet at komme igennem til.

Administrerende direktør for Ringkøbing-Skjern Forsyning Finn Jessen melder nemlig hus forbi på forsyningens vegne:

- Søndervig Vandværk har selv ønsket 100 procent at håndtere alt arbejde omkring Lalandia-byggeriet og opførelsen af den nye rundkørsel, så det er dem, der tager sig af det. Vi ved, der er et brud på ledningen derude, men vi er ikke på stedet. Det håndterer Søndervig Vandværk, siger forsyningsdirektøren til Dagbladet.

Ifølge Dagbladets oplysninger er bruddet på vandledningen sket i forbindelse med byggearbejderne i Søndervig, og der er igennem flere timer blevet arbejdet intenst for at udbedre skaden. Foreløbig uden held.

Hvad tidshorisonten er, har vi ikke kunnet få oplyst.

Dagbladet følger sagen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce