Annonce
Ringkøbing

Vagabond får skoleelever til at lytte

I Teatret OM's børneforestilling 'Lyt' spilles hovedrollen af Sandra Pasinni. Foto: Tommy Bay
Teatret OM med hjemsted i Ringkøbing er klar til at drage ud på en lille turné med besøg på skoler i Lem og Hvide Sande.
Annonce

Ringkøbing: Nogle af de yngre elever på Lem Stationsskole har udsigt til en lidt anderledes oplevelse fredag formiddag, hvor Teatret OM kommer på besøg med forestillingen 'Lyt.'

Forestillingen handler om vagabonden Spugna, som lever på planeten E. Her er der ikke flere træer eller blomster tilbage, og kun få naturlige frø har overlevet. Al mad er dåsemad.

Sammen med robotten OMG tager Spugna ud på en farlig mission for at redde naturen.

På trods af emnets alvor er det en forestilling fuld af komik og musik, og børnene får rørt lattermusklerne flere gange under forestillingen, lyder budskabet fra Teatret OM.

- Ud fra de spørgsmål, som børnene har stillet efter forestillingen, kan vi se, at det er et emne, der berører rigtig mange børn, siger Tove Kristensen, leder af administrationen på det vestjyske egnsteater, der i år fejrer 30 års jubilæum.

'Lyt' er tidligere blev vist på skoler i blandt andet Tarm, Skjern, Spjald og Tim, og mandag og tirsdag i næste uge gæster forestillingen Hvide Sande Skole.

- Vi har under turnéen mødt så utrolig mange søde og engagerede elever og lærere, tilføjer Tove Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Bjergtagende solopgang

Annonce