Hvide Sande

V-ordfører kritiserer feriepark-nøl

Torsten Schack Pedersen (V) beskylder socialdemokraterne for at have trukket forhandlingerene om sommerhusgrunde i langdrag. Arkivfoto

Det har taget alt for lang tid at nå til politisk enighed om udlægning af nye sommerhusgrunde, og det har bestemt ikke set kønt ud, at S trak forhandlingerne i langdrag, mener V-ordfører.

Søndervig: Det er synd for folkene bag Søndervig Feriepark og for Vestjylland, at det skulle tage Christiansborg-politikerne så lang tid at nå til enighed om en aftale, der baner vejen for Søndervig Feriepark.

Det mener Venstres erhvervsordfører Torsten Schack Pedersen, som langer ud efter Socialdemokraterne, der har brugt sagen til politisk drilleri.

- Det er uklædeligt. Den her sag er alt for vigtig til at blive brugt på den her måde. Det har bestemt ikke set kønt ud, og imens har man bare kunnet vente i Søndervig, siger Venstre-manden, der glæder sig over, at det trods alt lykkedes at få en aftale i hus.

Ifølge Schack Pedersen kastede socialdemokraterne grus i maskineriet ved at smide helt andre emner ind i forhandlingsforløbet.

Også viceborgmester Søren Elbæk (S) har undervejs været vred på sine egne partifæller, som han i sommer beskyldte for at spænde ben for turistudviklingen i det vestjyske.

Det gav interne tæsk, men svadaen var med til at rykke partiet, som vendte på en tallerken og erklærede sig pludselig klar til at løse Søndervig-udfordringen.

Socialdemokraternes erhvervsordfører Thomas Jensen erkender også, at forløbet omkring sommerhusgrundene har været for langt. Og at aftalen kom i hus, da Socialdemokraterne valgte at smide nogle af sine krav, som så skal forhandles på et senere tidspunkt.

- Det har også været en vigtig sag for os, at få ferieparken realiseret. Og det har vi arbejdet hårdt på. Jeg er meget tilfreds med, at vi er nået til enighed om fordeling af i alt næsten 2200 sommerhusgrunde i hele landet, og at projektet i Søndervig nu kan komme i gang, siger den socialdemokratiske erhvervsordfører.

0/0
Hvide Sande

Værft hjælper Vestas med at holde styr på vingerne

Hvide Sande

Hvid varevogn efterlyst efter bilpåkørsel

Tophistorier

Hvide Sande

Hvide Sande går fremtiden i møde og anlægger ny kaj

Kultur

Søndervig Byfest har succes med tidligt billetsalget

Hvide Sande

Åbent skib: Marinehjemmeværnet viser frem

Hvide Sande

Roere slutter vintersæson af med rejsegilde