Annonce
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Pelle Emil Hebsgaard er glad for at have fået værtsrollen i Hvide Sande, som han kender en hel del til fra sin barn- og ungdom. Foto: Henrik Hammel/TV 2
31-årig skuespiller, sanger og tv-vært er valgt som manden, der skal styre slagets gang i nyt boligprogram på TV 2. Optagelserne til 'Sommerdrømme' er netop begyndt i Hvide Sande.

Hvide Sande: Hvem kunne egentlig ikke godt tænke sig at vinde et nybygget sommerhus til en værdi på omkring to millioner kroner?

Det er det, der er på højkant på kanten af Vesterhavet i et nyt TV 2-boligprogram, 'Sommerdrømme', der lige nu bliver optaget i Hvide Sande.

Manden i værtsrollen er Pelle Emil Hebsgaard, der takkede ja til jobbet, 'fordi jeg ganske enkelt er en kæmpe sommerfan':

- Jeg elsker Danmark om sommeren, og jeg er vild med sommerhuse og hygge tæt ved vandet, siger den 31-årige midtjyde, der er født i Ikast.

I 2011 blev Pelle Emil Hebsgaard uddannet fra Det Danske Musicalakademi, og siden har han været på rollelisten i blandt andet 'Seebach The Musical' og i tv-serien 'Mercur, mens han i starten af april fik sin debut som tv-vært på samme kanals 'Keramikkamp.'

Opgaven i Hvide Sande beskriver Pelle Emil Hebsgaard som 'en oplagt mulighed for at vende tilbage til rødderne':

- Jeg har nemlig slået mine barne- og ungdomsfolder rundt omkring i herlige Hvide Sande mange gange i løbet af mine tidlige år. Her samledes vores familie og venner og nød sommeren i fulde drag, siger han.

Annonce

Jeg elsker Danmark om sommeren, og jeg er vild med sommerhuse og hygge tæt ved vandet

Pelle Emil Hebsgaard, vært på TV 2-programmet 'Sommerdrømme'

Den rigtige stemning

Pelle Emil Hebsgaard fastslår videre, at 'jeg er tosset med Hvide Sande':

- Netop fordi, byen har alt, uden, at det skal være i overflod. Og fordi, det er et af de hyggeligste steder i Jylland at holde sommerferie.

I løbet af foråret har TV 2 fået bygget fire sommerhuse i havnebyen, hvor fire par nu kæmper om at ramme den helt rigtige stemning i det hus, de hver især netop har fået stillet til rådighed. Når der efter otte ugers dyst bliver kåret et vinderpar, er hovedpræmien sommerhuset.

Ifølge programredaktør hos TV 2, Dorthe Thirstrup, repræsenterer den nye serie 'andre relationer end lige de romantiske', da deltagerne i 'Sommerdrømme' parvis kan være venner, søskende, mor og datter, kolleger eller naboer - og altså ikke nødvendigvis ægtepar eller kærester.

Hvordan, konceptet er skruet sammen, må avislæsere og tv-seere vente med at få indblik i til foråret 2020, hvor der er premiere på 'Sommerdrømme' fra klitterne i Hvide Sande.

'Sommerdrømme'

'Sommerdrømme' er titlen på et nyt TV 2-program, der i perioden fra midten af juni og otte uger frem bliver optaget i Hvide Sande.

I programmet skal fire par kæmpe om at ramme den helt rigtige sommerstemning i hvert deres nybyggede sommerhus, som er opført i klitterne.

Som en del af konkurrencen skal deltagerne også kunne 'mestre klassiske sommersysler' - det kan eksempelvis være at tage på havnen for at fange sild.

Ifølge selskabet Strong Productions, der står for optagelserne, kan par eksempelvis være et ægtepar, kærester, venner, søskende, kolleger eller naboer.

Det par, der formår at skabe det mest unikke og personlige sommerhus - og overbeviser dommerne i finalen - vinder sommerhuset.

'Sommerdrømme' får premiere i foråret 2020.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Giv lufthavnen en blød landing

For en god måneds tid siden lykkedes det atter Stauning Lufthavn at holde propellen i luften - i hvert fald for en tid. Den lille lufthavn med den dårlige økonomi fik bevilget et krisetilskud på 2,5 millioner kroner fra byrådet. Vel at mærke oveni de knap to millioner kroner, som kommune i forvejen årligt poster i den. De seneste godt 25 år har kommunen hældt omkring 50 millioner kroner i Stauning Lufthavn, og efterhånden må man spørge sig selv, hvornår kassen skal klappe i. Er det virkelig en kommunal kerneopgave at drive en lufthavn, hvor underskuddet vokser i takt med, at antallet af fly falder? Nu foreslår pilot og tidligere direktør for flyselskabet Cimber, Jørgen Nielsen fra Sønderborg, at lufthavnen omdannes til en flyveplads og eventpark. Han foreslår, at arealerne kan bruges til weekend-arrangementer med bilræs, koncerter, småflysreparationer og flyturisme. Han foreslår også at etablere dronecenter og skoleflyvning, aktiviteter lufthavnen allerede er i fuld gang med. Vel at mærke alle initiativer, som ikke kommer til at koste skatteborgerne knap to millioner i årlig støtte - foruden diverse dyre redningskranse. Prisen er, at lufthavnen ikke vil have samme grad af bemanding som nu blandt andet i kontroltårnet, men igen må man spørge sig selv, hvorfor Ringkøbing-Skjern partout skal have en lufthavn med fuld bemanding? Specielt ikke når alternativet er en prisbilligere løsning, der samtidig kan være rammen om kulturelle arrangementer. Det med kultur er nemlig noget, vi kan her i kommunen. Hvad havne angår, er man nok bedre til fiskeri- og lystbådehavne her i området - end til lufthavne. Kommunen er desuden allerede medejer af Midtjyllands Lufthavn i Karup. Det vil måske være en bitter pille at sluge for nogle, at man ikke kan opretholde en lufthavn, trods de mange millioner man har smidt efter den. Men på et tidspunkt må man trække en streg og erkende, at man ikke skal i den retning og se sig om efter en ny vej. Det kunne passende være den vej som en tidligere flychef - på eget initiativ i øvrigt - foreslår.

Annonce