Annonce
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Pelle Emil Hebsgaard er glad for at have fået værtsrollen i Hvide Sande, som han kender en hel del til fra sin barn- og ungdom. Foto: Henrik Hammel/TV 2
31-årig skuespiller, sanger og tv-vært er valgt som manden, der skal styre slagets gang i nyt boligprogram på TV 2. Optagelserne til 'Sommerdrømme' er netop begyndt i Hvide Sande.
Annonce

Hvide Sande: Hvem kunne egentlig ikke godt tænke sig at vinde et nybygget sommerhus til en værdi på omkring to millioner kroner?

Det er det, der er på højkant på kanten af Vesterhavet i et nyt TV 2-boligprogram, 'Sommerdrømme', der lige nu bliver optaget i Hvide Sande.

Manden i værtsrollen er Pelle Emil Hebsgaard, der takkede ja til jobbet, 'fordi jeg ganske enkelt er en kæmpe sommerfan':

- Jeg elsker Danmark om sommeren, og jeg er vild med sommerhuse og hygge tæt ved vandet, siger den 31-årige midtjyde, der er født i Ikast.

I 2011 blev Pelle Emil Hebsgaard uddannet fra Det Danske Musicalakademi, og siden har han været på rollelisten i blandt andet 'Seebach The Musical' og i tv-serien 'Mercur, mens han i starten af april fik sin debut som tv-vært på samme kanals 'Keramikkamp.'

Opgaven i Hvide Sande beskriver Pelle Emil Hebsgaard som 'en oplagt mulighed for at vende tilbage til rødderne':

- Jeg har nemlig slået mine barne- og ungdomsfolder rundt omkring i herlige Hvide Sande mange gange i løbet af mine tidlige år. Her samledes vores familie og venner og nød sommeren i fulde drag, siger han.

Jeg elsker Danmark om sommeren, og jeg er vild med sommerhuse og hygge tæt ved vandet

Pelle Emil Hebsgaard, vært på TV 2-programmet 'Sommerdrømme'

Annonce

Den rigtige stemning

Pelle Emil Hebsgaard fastslår videre, at 'jeg er tosset med Hvide Sande':

- Netop fordi, byen har alt, uden, at det skal være i overflod. Og fordi, det er et af de hyggeligste steder i Jylland at holde sommerferie.

I løbet af foråret har TV 2 fået bygget fire sommerhuse i havnebyen, hvor fire par nu kæmper om at ramme den helt rigtige stemning i det hus, de hver især netop har fået stillet til rådighed. Når der efter otte ugers dyst bliver kåret et vinderpar, er hovedpræmien sommerhuset.

Ifølge programredaktør hos TV 2, Dorthe Thirstrup, repræsenterer den nye serie 'andre relationer end lige de romantiske', da deltagerne i 'Sommerdrømme' parvis kan være venner, søskende, mor og datter, kolleger eller naboer - og altså ikke nødvendigvis ægtepar eller kærester.

Hvordan, konceptet er skruet sammen, må avislæsere og tv-seere vente med at få indblik i til foråret 2020, hvor der er premiere på 'Sommerdrømme' fra klitterne i Hvide Sande.

'Sommerdrømme'

'Sommerdrømme' er titlen på et nyt TV 2-program, der i perioden fra midten af juni og otte uger frem bliver optaget i Hvide Sande.

I programmet skal fire par kæmpe om at ramme den helt rigtige sommerstemning i hvert deres nybyggede sommerhus, som er opført i klitterne.

Som en del af konkurrencen skal deltagerne også kunne 'mestre klassiske sommersysler' - det kan eksempelvis være at tage på havnen for at fange sild.

Ifølge selskabet Strong Productions, der står for optagelserne, kan par eksempelvis være et ægtepar, kærester, venner, søskende, kolleger eller naboer.

Det par, der formår at skabe det mest unikke og personlige sommerhus - og overbeviser dommerne i finalen - vinder sommerhuset.

'Sommerdrømme' får premiere i foråret 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Lørdagens coronatal: Otte nye smittede i Ringkøbing-Skjern Kommune

Debat

Vis samfundssind og sig ja til nålen

Annonce