Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Pelle Emil Hebsgaard er glad for at have fået værtsrollen i Hvide Sande, som han kender en hel del til fra sin barn- og ungdom. Foto: Henrik Hammel/TV 2
31-årig skuespiller, sanger og tv-vært er valgt som manden, der skal styre slagets gang i nyt boligprogram på TV 2. Optagelserne til 'Sommerdrømme' er netop begyndt i Hvide Sande.

Hvide Sande: Hvem kunne egentlig ikke godt tænke sig at vinde et nybygget sommerhus til en værdi på omkring to millioner kroner?

Det er det, der er på højkant på kanten af Vesterhavet i et nyt TV 2-boligprogram, 'Sommerdrømme', der lige nu bliver optaget i Hvide Sande.

Manden i værtsrollen er Pelle Emil Hebsgaard, der takkede ja til jobbet, 'fordi jeg ganske enkelt er en kæmpe sommerfan':

- Jeg elsker Danmark om sommeren, og jeg er vild med sommerhuse og hygge tæt ved vandet, siger den 31-årige midtjyde, der er født i Ikast.

I 2011 blev Pelle Emil Hebsgaard uddannet fra Det Danske Musicalakademi, og siden har han været på rollelisten i blandt andet 'Seebach The Musical' og i tv-serien 'Mercur, mens han i starten af april fik sin debut som tv-vært på samme kanals 'Keramikkamp.'

Opgaven i Hvide Sande beskriver Pelle Emil Hebsgaard som 'en oplagt mulighed for at vende tilbage til rødderne':

- Jeg har nemlig slået mine barne- og ungdomsfolder rundt omkring i herlige Hvide Sande mange gange i løbet af mine tidlige år. Her samledes vores familie og venner og nød sommeren i fulde drag, siger han.

Jeg elsker Danmark om sommeren, og jeg er vild med sommerhuse og hygge tæt ved vandet

Pelle Emil Hebsgaard, vært på TV 2-programmet 'Sommerdrømme'

Den rigtige stemning

Pelle Emil Hebsgaard fastslår videre, at 'jeg er tosset med Hvide Sande':

- Netop fordi, byen har alt, uden, at det skal være i overflod. Og fordi, det er et af de hyggeligste steder i Jylland at holde sommerferie.

I løbet af foråret har TV 2 fået bygget fire sommerhuse i havnebyen, hvor fire par nu kæmper om at ramme den helt rigtige stemning i det hus, de hver især netop har fået stillet til rådighed. Når der efter otte ugers dyst bliver kåret et vinderpar, er hovedpræmien sommerhuset.

Ifølge programredaktør hos TV 2, Dorthe Thirstrup, repræsenterer den nye serie 'andre relationer end lige de romantiske', da deltagerne i 'Sommerdrømme' parvis kan være venner, søskende, mor og datter, kolleger eller naboer - og altså ikke nødvendigvis ægtepar eller kærester.

Hvordan, konceptet er skruet sammen, må avislæsere og tv-seere vente med at få indblik i til foråret 2020, hvor der er premiere på 'Sommerdrømme' fra klitterne i Hvide Sande.

'Sommerdrømme'

'Sommerdrømme' er titlen på et nyt TV 2-program, der i perioden fra midten af juni og otte uger frem bliver optaget i Hvide Sande.

I programmet skal fire par kæmpe om at ramme den helt rigtige sommerstemning i hvert deres nybyggede sommerhus, som er opført i klitterne.

Som en del af konkurrencen skal deltagerne også kunne 'mestre klassiske sommersysler' - det kan eksempelvis være at tage på havnen for at fange sild.

Ifølge selskabet Strong Productions, der står for optagelserne, kan par eksempelvis være et ægtepar, kærester, venner, søskende, kolleger eller naboer.

Det par, der formår at skabe det mest unikke og personlige sommerhus - og overbeviser dommerne i finalen - vinder sommerhuset.

'Sommerdrømme' får premiere i foråret 2020.

0/0
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Testmøllesag i nye problemer: Skal finde 20 millioner til lovet lufthavnsudstyr

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Sommerland

’Lille Louisiana’ ligger i Videbæk: Jeg blev helt imponeret, da jeg så bygningen

112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

Hvide Sande

Hvide Sande-fisker fangede torsk med plastikemballage i maven

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern

Kram til alle i uniform fra mor og far, da 20-årig blev fundet i live i vandet på Ringkøbing Fjord

Vestjylland For abonnenter

Mellem hærværksmænd og Facebook-krigere: Alle siger, de vil redde ulven

Ringkøbing-Skjern

Efter timelang eftersøgning: Helikopter finder ung sejler i god behold i vandet

Vestjylland

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Annonce