Hvide Sande

Værktøjstyve går efter sommerhusbyggeri

Tyvene stjal værktøj fra tre forskellige sommerhuse, der har håndværkere i gang. Arkivfoto
Håndværksmester mistede for 85.000 kroner værktøj.

HOUVIG/SØNDERVIG: Byggepladser og håndværkerbiler har længe været et yndet sted for værktøjstyve. Men nu begynder tyvene også at husere i sommerhus-området, hvor der er fred og ro til at udføre det lyssky arbejde om natten.

- Det er fand’me surt. Vi har fået stjålet for 85.000 kroner, for vi havde en frygtelig masse værktøj til at ligge, fortæller Henry Bank Sørensen fra Klegod Huse.

Han er sammen med andre håndværkere i gang med at bygge en gammel hestestald på Houvig Klitvej om til tre ferielejligheder.

- Jeg havde lige lagt nye vinduesmaskiner for 20.000 kroner ind i huset. De er væk, fortæller han.

Endnu to indbrud

Tyven kom ind natten til torsdag ved at rykke en terrassedør op og stjal både hånd- og batteriværktøj fra samtlige rum i huset. Der mangler blandt andet en kapsav, en laser, fire skruemaskiner, en slagtrækker, en sømpistol, en dyksav og meget andet.

Et andet sommerhus under opførelse på Houvig Klitvej har også haft indbrud natten til torsdag. Tyven lirkede et vindue op og stjal for 4000 kroner værktøj. På Hafavej ved Søndervig kom tyven ind ved at knuse et vinduesglas, hvorefter han stjal en mindre mængde håndværktøj.

0/0
Hvide Sande

Dragefestival med drager fra Kina

Hvide Sande

Side by side i havnen

Hvide Sande

Havne går sammen om at bekæmpe affald fra havet

Hvide Sande

Skilt er stjålet fra kunstneres havnebolig

Fodbold

Superligaklub skriver treårig kontrakt med ungt talent fra Hvide Sande