Erhverv

Værksted holder topfart trods byggerod

Palle Thøgersen (t.v.) etablerede sig i 2000 som selvstændig med eget værksted i Hvide Sande, hvor han i februar sidste år fik Jesper Madsen med ind som medejer. Arkivfoto: Tommy Kofoed

Der er pladsmangel på bilværkstedet Point S i Hvide Sande, hvor der nu bliver udvidet med 300 kvadratmeter.

Hvide Sande: Palle Thøgersen og medarbejderstaben hos Point S i Hvide Sande er efterhånden blevet trætte af at skulle flytte rundt på ting og sager for at kunne komme til på værkstedet og lageret. Derfor bliver der nu med glæde kigget frem mod jul, hvor en tilbygning på 300 kvadratmeter gerne skal stå klar til brug.

- Det er blevet for trangt. Vi vil gerne have ordentlige forhold at arbejde under, siger Palle Thøgersen, der har været selvstændig siden 2000.

Ni år senere etablerede han sig med nybygget værksted på Danevej, hvor firmadomicilet nu bliver omkring 33 procent større:

- Vi forsøger at følge med udviklingen, og det kræver meget plads. Vi har for eksempel mange kunder, der gerne vil have deres hjul opbevaret i trygge rammer, tilføjer Palle Thøgersen, der forventer, at de første bilister booker tid fra starten af oktober med henblik på at få monteret vinterdæk på bilen.

En del norske kunder

Håndværkerne er lige begyndt at grave ud til nybyggeriet, der for alvor tager form i slutningen af oktober, hvor der bliver leveret betonelementer:

- Vi roder lidt mere, end vi plejer, men vi bliver som sådan ikke hæmmet af byggeprojektet. Vi kan arbejde videre, siger Palle Thøgersen, der i februar 2016 fik Jesper Madsen med i ejerkredsen.

De i alt fem ansatte hos Point S i Hvide Sande nyder godt af, at værkstedet har mange trofaste kunder - også turister, der finder det oplagt at få bilen gjort topklar, mens der holdes ferie på vestkysten.

- Fra udlandet har vi især mange norske kunder, da det er meget dyrere at få sin bil på værksted i Norge, siger Palle Thøgersen.

0/0
Annonce
Erhverv For abonnenter

Unge står i kø for at blive lærlinge hos VM Tarm

Annonce
Annonce
Erhverv

Mini Bazar genåbnet - ny ejer er ikke bekymret for hærværk

Erhverv

Vestjysk opfindelse beskytter mod farlige fald

Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost