x
Annonce
Hvide Sande

Værft har købt vandrerhjem: En seng til kunder og medarbejdere

Hvide Sande Vandrerhjem er blevet købt af HVSA Ejendomme ApS, der er ejet af Hvide Sande Shipyard. Lige nu er håndværkerne i gang med at istandsætte værelserne. Foto: Johan Gadegaard
Skibsværft vil bruge værelserne på det nu tidligere Hvide Sande Vandrerhjem til medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

Hvide Sande: - Vi er glade for, at vi fik muligheden for at købe vandrerhjemsbygningen. Den ligger jo godt, centralt i byen - og i gåafstand til værftet, siger driftschef på Hvide Sande Shipyard, Anders Madsen.

Hvide Sande Shipyard overtog ejendommen 21. januar og er i øjeblikket ved at sætte de 23 værelser i stand.

- Investeringen er baseret på vores eget behov. Vi mener, at det vil være et værdifuldt tilbud til vores medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. For eksempel til håndværkere eller medarbejdere, der kommer udefra. De kan så få et værelse, indtil de måske selv finder et sted at bo. Værelserne kan også bruges af lærlinge, underleverandører og kunder, der har behov for overnatning i området, mens deres skib er på værft. Især i sommerhalvåret kan det være svært at finde overnatning til fornuftige priser i området, siger Anders Madsen.

- Det er klart, at hvis det viser sig, at der ikke er det behov, som vi tror, der er, så må vi jo revurdere beslutningen. Men indtil videre har vi en stærk formodning om, at dette tilbud vil have kraftig værdi for værftet, siger Anders Madsen.

Det er Hvide Sande Hallen, der har solgt vandrerhjemmet. Formanden for bestyrelsen, Jens Ole Engberg Pedersen, er på vinterferie i denne uge. Det har derfor ikke været muligt for Dagbladet at få en kommentar til salget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hold nu fast i den sunde fornuft

For mange af de, der har bevæget sig i sportsverdenen, erhvervslivet eller et helt tredje sted, er der noget, der aldrig bliver træls. Det er at komme ind i en god stime og være en del af et vinderhold. Succes avler som bekendt succes og giver samtidig en helt god fornemmelse i maven. Derfor er succes altid godt at have med, når der skal arbejdes videre mod nye mål. Forhåbentlig er det blandt andet succes og en god mavefornemmelse, vi alle sidder med, efter at statsministeren mandag klokken 17.30 igen tonede frem på tv-skærmen for at give en status på landets tilstand. Selv om ingen i disse tider kan sidde med armene langt oppe over hovedet, med årets skæveste smil og være en humørbombe, er der dog noget positivt, vi kan tage med i takt med, at påskedagene nærmer sig med hastige skridt. Danmark kan nemlig være på vej mod at blive åbnet stille og roligt op igen, når vi kommer om på den anden side af påskeferien, lød det forsigtigt fra Mette Frederiksen. Når det er sagt, er det ikke mærkeligt, at statsministeren samtidig slår fast, at en genåbning vil kræve, at vi på alle måder holder fast i den fornuftige opførsel, som langt de flest på flotteste vis har leveret de seneste uger. Så der er vel bare at gentage følgende, selv om det i virkeligheden bør sidde lige så fast i alles bevidsthed som resultatet af regnestykket 2x3: Stå sammen ved at holde afstand. Tænk, hvis de seks små ord kan være med til at overbevise Mette Frederiksen om, at vi danskere faktisk er et folkefærd, der med fornuft og omtanke kan snuppe en af de store sejre sammen. Og lige nøjagtig i april 2020 vil det være en af de sejre, der for mange vil stå skarpest i erindringerne, hvis vi ved at være snusfornuftige kan få lov til at gå på arbejde og sende børnene i skole igen efter påske. Det vil nemlig være et stort skridt på vej mod det Danmark, vi kender bedst. Så lad os stå sammen ved at holde afstand - og lad os holde fast i den sunde fornuft. Så kan du og jeg være med i den gode stime og en del af et hold, der kan hjælpe med at gøre hele Danmark til en vinder.

Annonce