Annonce
Hvide Sande

Værft har købt vandrerhjem: En seng til kunder og medarbejdere

Hvide Sande Vandrerhjem er blevet købt af HVSA Ejendomme ApS, der er ejet af Hvide Sande Shipyard. Lige nu er håndværkerne i gang med at istandsætte værelserne. Foto: Johan Gadegaard
Skibsværft vil bruge værelserne på det nu tidligere Hvide Sande Vandrerhjem til medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.
Annonce

Hvide Sande: - Vi er glade for, at vi fik muligheden for at købe vandrerhjemsbygningen. Den ligger jo godt, centralt i byen - og i gåafstand til værftet, siger driftschef på Hvide Sande Shipyard, Anders Madsen.

Hvide Sande Shipyard overtog ejendommen 21. januar og er i øjeblikket ved at sætte de 23 værelser i stand.

- Investeringen er baseret på vores eget behov. Vi mener, at det vil være et værdifuldt tilbud til vores medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. For eksempel til håndværkere eller medarbejdere, der kommer udefra. De kan så få et værelse, indtil de måske selv finder et sted at bo. Værelserne kan også bruges af lærlinge, underleverandører og kunder, der har behov for overnatning i området, mens deres skib er på værft. Især i sommerhalvåret kan det være svært at finde overnatning til fornuftige priser i området, siger Anders Madsen.

- Det er klart, at hvis det viser sig, at der ikke er det behov, som vi tror, der er, så må vi jo revurdere beslutningen. Men indtil videre har vi en stærk formodning om, at dette tilbud vil have kraftig værdi for værftet, siger Anders Madsen.

Det er Hvide Sande Hallen, der har solgt vandrerhjemmet. Formanden for bestyrelsen, Jens Ole Engberg Pedersen, er på vinterferie i denne uge. Det har derfor ikke været muligt for Dagbladet at få en kommentar til salget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Landsbyer arbejder videre med friskoleplaner: - Vi kommer til at stå dårligt uden skole

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Elevtalsprognoser er ret sikre - men der er store afvigelser på en enkelt skole

Annonce