Annonce
Videbæk

Væltede på vejbanen: 10-årig dreng ”slap” med en brækket kæbe

10-årig dreng på cykel påkørt af bil på Bredgade i Videbæk. Foto: presse-fotos.dk
Politiet kender ikke årsag til, at cyklende dreng væltede.

VIDEBÆK: En 10-årig dreng fra Videbæk slap - trods alvorlige skader - heldigt fra sammenstødet med en bil på Bredgade i Videbæk tirsdag eftermiddag. Han slap nemlig med livet i behold.

Ifølge lokalpolitiet i Ringkøbing har drengen brækket sin kæbe og et kraveben, ligesom han har fået flere lettere knubs.

- Drengen kom cyklende på stien på Bredgade i vestlig retning, da han pludselig væltede ud på kørebanen, fortæller politiassistent Martin Bjerg fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Annonce

Ramt af bil

Alarmen gik kl. 13.51, hvorefter der hurtigt var redningskøretøjer på stedet. Bredgade blev desuden spærret for trafik, men redningsarbejdet var i gang.

Man ved ikke, hvad der er årsag til, at drengen væltede ud på vejen, hvor en 56-årig mand fra lokalområdet kom kørende i samme øjeblik. Bilisten kørte med lav fart, omkring 40 kilometer i timen, men kunne ikke undgå at ramme den 10-årige dreng.

Drengen slog hovedet og blev derfor fløjet med helikopter til sygehuset i Skejby. Han var dog ved bevidsthed, og vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Lars Even, sagde kort efter ulykken til Dagbladet, at drengen både kunne svare for sig og reagere på de ting, som han skulle reagere på i tiden lige efter ulykken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Skjern Håndbold

Skjern-cheftræner efter kæmpe pokal-skuffelse: Det har været en sæson med røven i vandskorpen

Annonce