Annonce
Læserbrev

Vågn op: Ulvesikre hegn burde gennemføres ved lov

Læserbrev: Nu må de gode politikere gerne snart åbne øjnene og træde lidt i karakter i forhold til den manglende indhegning i den vestjyske ulvezone. I mangel på samme vil jeg derfor trylle et positivt forslag og mulighed frem for dem:

Ulvesikre hegn skulle vedtages ved lov om hold af husdyr i den vestjyske ulvezone. Det vil sige, at alle, som ønsker husdyr som får samt mindre dyr som miniatureheste og lignende gående i naturen i den vestjyske ulvezone, bør som det mindste sikre sine dyr med ulvesikre hegn mod angreb fra ulve, hunde, guldsjakal eller andre rovdyr, hvis husdyrholderen samtidig ønsker en erstatning fra myndighederne.

Even a Lonely Wolf knows how to be polite when animalistic humans have no clue about politeness.

Annonce
Foto: Morten Stricker.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Skilt fik skader Knallert overraskede kvinde

Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce