Annonce
Håndbold

Utrolig modgang - vildt heldig scoring kostede Rækker Mølle point efter tid

Heidi Hansen og Rækker Mølle Håndbold var meget uheldige med at tabe mod topholdet Ejstrup/Hærvejen i en kamp, hvor den ene dommer kostede Rækker Mølle dyrt de sidste ti minutter. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Rækker Mølle Håndbold havde så meget modgang som overhovedet muligt, da de tabte 26-25 ude mod topholdet Ejstrup/Hærvejen på afrettet frikast efter tid.

Nr. Snede: Det kunne næsten ikke være mere bittert, end da Rækker Mølle Håndbold fredag aften tabte 26-25 ude mod det suveræne tophold fra Ejstrup/Hærvejen.

Rækker Mølle havde spillet sæsonens suverænt bedste kamp. De var bagud 1-0, men det var også eneste gang, inden det efter tid blev 26-25.

Så sent som ti minutter før tid førte Rækker Mølle med fire mål.

- Vi havde spillet godt. Alle bød ind. I hjemmekampen tabte vi stort, fordi der var tre profiler, vi slet ikke kunne styre. Men det kunne vi denne gang. Vi lukkede pænt ned for en hurtig fløj, der næsten ikke fik løbet kontra. Vi fik styr på en stærk stregspiller, og en god skytte fik vi også fat i. Så defensivt var det meget fint, fortalte træner Michael Iversen, der kunne gå til pause foran 13-10.

Angrebsspillet var disciplineret. Der blev spillet sikkert og direkte.

- Og når det kneb, så spillede vi igen syv mod seks med målvogter Heidi Hansen med fremme. Det fungerede igen ganske godt. En spiller som Maja Bech var utroligt godt spillende i både angreb og forsvar. Jeg er stolt af indsatsen, fortsatte Michael Iversen.

Men så begyndte det at gå galt. På en måde Michael Iversen og spillerne var meget trætte af.

- Den ene dommer tog godt nok en skidt kurs. Pludselig blev der dømt skridt mod os flere gange, der blev dømt tekniske fejl, der blev ikke dømt for fod på bolden af Ejstrup/Hærvejen, vi fik mærkelige udvisninger og så videre. Alt det gjorde, at Ejstrup/Hærvejen kom op igen, fortalte Michael Iversen.

Nedturen blev total efter tid.

- Frikast til Ejstrup/Hærvejen. Deres afslutning ramte vore parader så meget, at bolden skiftede retning, og så gik bolden over Heidi Hansen og i mål. En forfærdelig bitter måde at tabe på, sluttede Michael Iversen.

2. division damer

Ejstrup/Hærvejen-Rækker Mølle Håndbold 26-25

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Maja Bech 8, Mia Hansen 6,Line Hansen 3, Louise Tobiasen 3, Else Jensen 2, Ninna Hedegaard 1, Line Gabs 1 og Heidi Hansen 1. Straffekast. Ejstrup/Hærvejen 2 (2 mål), Rækker Mølle 4 (3 mål). Udvisninger: Ejstrup/Hærvejen en, Rækker Mølle fire.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Forskelsbehandling: For regeringen er staten vigtigere end børnene

Læserbrev: Regeringen har sammen med støttepartierne vedtaget, at der nu endelig skal sendes penge ud til de trængte børneinstitutioner. Det er også på tide, at vores børn og pædagoger får bedre vilkår. Dog sniger sig en forskelsbehandling ind, som gør det tydeligt for mig, at regeringen og “børnenes statsminister” er mere statens minister end børnenes. Pengene går kun til de offentlige institutioner. Så er du forældre til et barn og har valgt en anden pasning en statens - det kan være, fordi du vil have mindre digitalisering, en særlig kost eller et bestemt værdigrundlag - ja så er dine børn ikke ligeså vigtige for regeringen som dem i offentlig pasning. Regeringen vil med sit forslag sikre, at den statslige opdragelse i den offentlige pasning bliver bedre. Det er altså vigtigere for regeringen at sikre statens opdragelse af børnene end det er at sikre forældrenes frie valg. Nogle vil mene, at forældre selv kan betale for at vælge staten fra. Det gør de også. For mig er det vigtige barnet. Som skattebetaler vil jeg gerne, at skattekronerne går lige til alle børn - uanset hvor de er passet. Det handler om at sikre lige mulighed for alle forældre og alle børn. Det er frihed og børnevelfærd. At favoriserer offentlige institutioner er for mig et tydeligt tegn på en regering, der har mere fokus på staten end på barnet.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Se listen - så mange er indskrevet på kommunens skoler: Flere folkeskoler med færre end 10 elever i 0. klasse

Annonce