Annonce
Ringkøbing

Ungt band tager turen fra Roskilde til Ringkøbing

Det københavnske band Søn har fået masser af roser med på vejen, siden de fem unge mænd i orkestret i februar udsendte debutalbummet 'Det skandinaviske design.' Pressefoto: Nordic Waves
Søn er navnet på det band, der lørdag 12. oktober giver koncert på Generator i Ringkøbing.

Ringkøbing: Da det unge band Søn i starten af maj gav koncert på Spot Festival i Aarhus, kvitterede kulturmagasinet Soundvenue med en seks-stjernet anmeldelse.

Et par måneder senere var der også masser af bifald på Roskilde Festival - sendt i retning mod de fem fyre i Søn, der lørdag 12. oktober indtager scenen på spillestedet Generator i Ringkøbing for at servere fantasifuld og fabulerende indiepop.

- Det bliver intimt og varmesøgende, lyder det fra det succesfulde orkester, der i februar debuterede med albummet 'Det skandinaviske design.'

I front for Søn står sanger, sangskriver og guitarist Kristoffer Jessen, der bakkes solidt op af Søren Michelsen, William Hoffmann, Jonathan Leer-Birlov og Carl-Erik Gippert.

Udover Ringkøbing gæster bandet fra hovedstaden også byer som Odense, Aalborg, Aarhus og København frem mod starten af november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce