Annonce
Håndbold

Unge Skjern-talenter skal spille med gaspedalen helt i bund

Kristian Tind er en af de fire spillere, der træner med sammen med Skjern Håndbolds ligatrup, og som også skal spille med i kampene på andetholdet i 2. division. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Det drejer sig primært om udvikling af spillere på Skjern Håndbolds andethold i 2. division.

Skjern: Pedalen kommer helt i bund.

Sådan betegner træner Allan P. Sørensen den måde, Skjern Håndbolds andethold vil spille på i den kommende sæson i 2. division.

- Det er nærmest naturligt, når vi har en trup på 12-13 spillere i alderen 18 til 22 år. Der skal højt tempo på i alt, hvad vi laver, forklarer Allan P. Sørensen.

For ham og holdet drejer det sig primært om udvikling af spillere.

- Vi skal udvikle spillernes individuelle kompetencer. Gerne samtidig med vi får skabt et godt hold. Det bliver noget med, at vi hele tiden skal forsøge at gøre hinanden gode. Og så skal vi lære at spille på forskellige måder. I forsvaret vil vi blandt andet forsøge at rette til alt efter, hvad de andre spiller. Vi skal hele tiden være parate til at omstille os, forklarer Allan P. Sørensen, der i sin trup har fået nogle U19-spillere, da Skjern Håndbold ikke fik kvalificeret årgangen til deltagelse i en af de to bedste rækker.

Træneren er overbevist om, at holdet på de gode dage godt kan drille nogle af de bedste hold i rækken. Men der vil også være dage, hvor de taber, fordi de mangler rutine.

- Jeg ved ikke så meget om, hvad det er, der venter. Men det gør heller ikke så meget. Det drejer sig mest om os selv og egen udvikling, understreger Allan P. Sørensen.

Skjern Håndbolds andetholdstrup: Frederik Sand, Oliver Juhl, Kristian Tind, Mikkel Sandholm, Daniel Vestergaard, Jeppe Anneberg, Daniel Semandi, Mathias Gliese, Mathias Tang, Niklas Kristensen, Rasmus Meyer, Rasmus Wilbek, Thomas Stefansen og Tobias Vils.

Annonce
Annonce
Ringkøbing For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: I maj kom landet tilbage

Annonce