Annonce
Skjern

Unge mennesker sikres mod fart-bilister: Hastighed ned på Astrupvej ved Sædding Efterskole

Fremover må man kun køre 70 kilometer i timen på denne strækning ved Sædding Efterskole. Vejen er lige og smal, og der køres ind imellem for hurtigt, så nu sikres eleverne. Google Street.

SÆDDING: Nu sikres eleverne på Sædding Efterskole mod fartbilister.

Teknik- og miljøudvalget har netop besluttet at anmode politiet om en lokal hastighedsbegrænsning på 70 kilometer i timen på Astrupvej ved Sædding Efterskole.

Efterskolen ønsker at få lavet en hastighedsbegrænsning på strækningen, eftersom eleverne færdes meget på vejen, især morgen og aften. Astrupvej er en lige vej med gode oversigts forhold, så der er en tendens til, at bilisterne kører stærkere, end de må. Samtidig er vejen kun 5,5 meter bred, og der er ringe mulighed for at færdes i vejkanten.

Annonce

Der er lykkeligvis ikke registreret uheld på strækningen inden for de seneste fem år, men efterskolen vil gerne sikre, at det ikke sker i fremtiden, og har derfor bedt kommunen om at få sænket hastigheden.

Teknik- og miljøudvalget mener, at en lokal hastighedsbegrænsning på Astrupvej vil øge trygheden for fodgængere og cyklister, der bevæger sig langs vejen, så derfor sendes anmodningen videre til politiet, siger udvalgsformand John G. Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Annonce