Annonce
112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Båden som efterlyses, efter en ung sejler mandag blev reddet i land. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi
Annonce

Ringkøbing: Prioriteringen var helt rigtig, da redningstjenesten mandag aften lod jolle være jolle og brugte alle kræfter på at redde en 20-årig tysk mand i land, efter at han var faldet ud af sin sejlbåd på Ringkøbing Fjord.

Med hjælp fra Søredningstjenesten blev den savnede sejler fundet i god behold, om end noget kold, liggende i vandet, hvorfra han blev reddet op af redningshelikopteren. Den unge mands sejlbåd savnes dog fortsat, og politiet efterlyser derfor en mindre sejljolle med hvidt skrog og blåt og hvidt sejl. Der er tale om en såkaldt laserjolle.

Annonce

Kom ikke i land som aftalt

Den 20-åriges forældre blev bekymrede, da han ikke som lovet kom i land klokken 19 mandag aften. Klokken 20.35 blev der slået alarm til redningstjenesten, og fire både samt to helikoptere gik i gang med eftersøgningen.

Efter et par timer fik besætningen på den ene helikopter øje på den 20-årige, der lå i vandet, og han blev reddet op og siden i land. Hvorfor og hvordan manden endte uden for båden, er der på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om.

Oplysninger om båden bedes indgivet til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce