Annonce
112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Båden som efterlyses, efter en ung sejler mandag blev reddet i land. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Ringkøbing: Prioriteringen var helt rigtig, da redningstjenesten mandag aften lod jolle være jolle og brugte alle kræfter på at redde en 20-årig tysk mand i land, efter at han var faldet ud af sin sejlbåd på Ringkøbing Fjord.

Med hjælp fra Søredningstjenesten blev den savnede sejler fundet i god behold, om end noget kold, liggende i vandet, hvorfra han blev reddet op af redningshelikopteren. Den unge mands sejlbåd savnes dog fortsat, og politiet efterlyser derfor en mindre sejljolle med hvidt skrog og blåt og hvidt sejl. Der er tale om en såkaldt laserjolle.

Annonce

Kom ikke i land som aftalt

Den 20-åriges forældre blev bekymrede, da han ikke som lovet kom i land klokken 19 mandag aften. Klokken 20.35 blev der slået alarm til redningstjenesten, og fire både samt to helikoptere gik i gang med eftersøgningen.

Efter et par timer fik besætningen på den ene helikopter øje på den 20-årige, der lå i vandet, og han blev reddet op og siden i land. Hvorfor og hvordan manden endte uden for båden, er der på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om.

Oplysninger om båden bedes indgivet til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjælp kommunen: Frivillig renholdelse

Læserbrev: Gudrun Pedersen havde den 28. december en meget relevant leder i Dagbladet – Giv kommunen en hjælpende hånd. Det var en leder, der igen satte henkastning af skrald på dagsordenen. Skrald på kommunens kyststrækning kan vi nok ikke beskylde kommunens borgere for – som hovedregel. Alt det skrald, der ligger og flyder langs landevejene og rundt omkring i vores byer – både store og små byer – skyldes som hovedregel kommunens egne borgere – desværre. I slutningen af byrådsperioden 2014 -2017 fremsatte Fjordlisten et budgetforslag, som faktisk blev vedtaget og indgik i budgettet. Jeg mener, det var for 2016 og frem. Det gik ud på, at der blev afsat et sekscifret beløb til deling mellem de foreninger, der vil bidrage med at fjerne affald fra vejområder, der er valgt af kommunens administration. Foreningens frivillige skal så renholde en bestemt strækning på nogle kilometer i et år, ikke bare en gang men flere gange i løbet af året. Pengene blev afsat i budgettet, men så vidt jeg ved aldrig effektueret til projektet. Som formand for Videbæk Borgerforening frem til marts 2018, ved jeg, at vi ikke har fået tilbudt muligheden fra kommunen. Var det ikke en ide at få sat det i gang hurtigst muligt. Der er i hvert fald steder nok at tage fat på i hele kommunen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];