112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Båden som efterlyses, efter en ung sejler mandag blev reddet i land. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Ringkøbing: Prioriteringen var helt rigtig, da redningstjenesten mandag aften lod jolle være jolle og brugte alle kræfter på at redde en 20-årig tysk mand i land, efter at han var faldet ud af sin sejlbåd på Ringkøbing Fjord.

Med hjælp fra Søredningstjenesten blev den savnede sejler fundet i god behold, om end noget kold, liggende i vandet, hvorfra han blev reddet op af redningshelikopteren. Den unge mands sejlbåd savnes dog fortsat, og politiet efterlyser derfor en mindre sejljolle med hvidt skrog og blåt og hvidt sejl. Der er tale om en såkaldt laserjolle.

Kom ikke i land som aftalt

Den 20-åriges forældre blev bekymrede, da han ikke som lovet kom i land klokken 19 mandag aften. Klokken 20.35 blev der slået alarm til redningstjenesten, og fire både samt to helikoptere gik i gang med eftersøgningen.

Efter et par timer fik besætningen på den ene helikopter øje på den 20-årige, der lå i vandet, og han blev reddet op og siden i land. Hvorfor og hvordan manden endte uden for båden, er der på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om.

Oplysninger om båden bedes indgivet til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 1-1-4.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Portræt

Flemming Schantz: Først da jeg gik konkurs og mistede alt, lærte jeg at drive forretning

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Udland For abonnenter

Britisk ambassadør: Stor­britannien forlader EU 31. oktober - aftale eller ej

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Tarm For abonnenter

Jonas har fans verden over - men skal stadig gå tur med hunden Pepsi hjemme i Tarm

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Annonce