x
Annonce
112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Båden som efterlyses, efter en ung sejler mandag blev reddet i land. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Ringkøbing: Prioriteringen var helt rigtig, da redningstjenesten mandag aften lod jolle være jolle og brugte alle kræfter på at redde en 20-årig tysk mand i land, efter at han var faldet ud af sin sejlbåd på Ringkøbing Fjord.

Med hjælp fra Søredningstjenesten blev den savnede sejler fundet i god behold, om end noget kold, liggende i vandet, hvorfra han blev reddet op af redningshelikopteren. Den unge mands sejlbåd savnes dog fortsat, og politiet efterlyser derfor en mindre sejljolle med hvidt skrog og blåt og hvidt sejl. Der er tale om en såkaldt laserjolle.

Annonce

Kom ikke i land som aftalt

Den 20-åriges forældre blev bekymrede, da han ikke som lovet kom i land klokken 19 mandag aften. Klokken 20.35 blev der slået alarm til redningstjenesten, og fire både samt to helikoptere gik i gang med eftersøgningen.

Efter et par timer fik besætningen på den ene helikopter øje på den 20-årige, der lå i vandet, og han blev reddet op og siden i land. Hvorfor og hvordan manden endte uden for båden, er der på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om.

Oplysninger om båden bedes indgivet til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Stemmer fra coronalandet: Såvejr, savn og mangel på svar

Leder For abonnenter

De hjælper bare for at hjælpe: Det er Danmark, når vi er bedst

Vi har jo oplevet anmeldere, der er kommet galt afsted ved at mene noget om bøger, de ikke har læst, og om koncerter, de ikke har hørt. Derfor denne varedeklaration: TV2’s ”Danmark står sammen” blev først sendt efter, at denne avis gik i trykken. Alligevel siger vi: Hvor var det godt. Det handlede nemlig om Danmark, når det er bedst, og om de danskere, der er bedst. Dem, der uden kold kalkule gør noget for deres medborgere. Vi har dem også til hverdag. Hundredtusindvis af frivillige i foreninger og socialt arbejde, men nu popper endnu flere op. Allermest selvfølgelig vores helte i sundhedssektoren suppleret af de tusinder af pensionerede læger og sygeplejersker, der sammen med medicinstuderende melder sig til tjeneste. De, der bringer mad til isolerede. Skolelæreren fra Varde, der kører rundt og hilser på sine elever. De, der arrangerer fællessang i baggårdene. Alle de, som på utallige måder hjælper bare for at hjælpe. Det er ikke bare godt. Det er også rørende, fordi det rammer lige i hjertet af det fællesskab, der trives i bedste velgående trods mange forfaldsmyter om, at vi lever i egoistiske tider. Og det er bare mere bevægende, når nogen gør og opnår noget sammen, end når det sker hver for sig. Vi kender det også fra sport. Det er enestående, når Viktor Axelsen og Mads Pedersen bliver verdensmestre med ketsjer og på cykel, men det giver ikke rigtigt en klump i halsen og fugt i øjenkrogen. Det gør det derimod, når vores håndboldmænd går amok i glæde over at være blevet verdensmestre, eller for den sags skyld, når et hold fodbolddrenge skriger glæden ud over at have vundet deres kreds i den laveste række. Fordi de hver især har gjort deres yderste for at vinde noget sammen. Sådan er det i hvert fald for denne skribent. Formentlig har mange andre det på samme måde. Det rører hjertet, når vi gør noget sammen og for hinanden. Derfor var det et fremragende program, TV2 sendte i aftes om et Danmark, der står sammen.

Annonce