Annonce
112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Båden som efterlyses, efter en ung sejler mandag blev reddet i land. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Ringkøbing: Prioriteringen var helt rigtig, da redningstjenesten mandag aften lod jolle være jolle og brugte alle kræfter på at redde en 20-årig tysk mand i land, efter at han var faldet ud af sin sejlbåd på Ringkøbing Fjord.

Med hjælp fra Søredningstjenesten blev den savnede sejler fundet i god behold, om end noget kold, liggende i vandet, hvorfra han blev reddet op af redningshelikopteren. Den unge mands sejlbåd savnes dog fortsat, og politiet efterlyser derfor en mindre sejljolle med hvidt skrog og blåt og hvidt sejl. Der er tale om en såkaldt laserjolle.

Annonce

Kom ikke i land som aftalt

Den 20-åriges forældre blev bekymrede, da han ikke som lovet kom i land klokken 19 mandag aften. Klokken 20.35 blev der slået alarm til redningstjenesten, og fire både samt to helikoptere gik i gang med eftersøgningen.

Efter et par timer fik besætningen på den ene helikopter øje på den 20-årige, der lå i vandet, og han blev reddet op og siden i land. Hvorfor og hvordan manden endte uden for båden, er der på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger om.

Oplysninger om båden bedes indgivet til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern Håndbold For abonnenter

Kasper Søndergaard rundede 350 kampe – nu venter efterårets vigtigste opgør: Vi er ikke i god forfatning

Annonce