Annonce
Tarm

Ung røver fra Tarm fanget efter tip

Overvågningbilleder og et anonymt tip afslørede den 23-årige gerningsmand bag et røveriforsøg mod Tarms Grill. Overvågningsfoto

Et anonymt tip fik politiet på sporet af en ung mand bag et røveriforsøg mod Tarms Grill - han erkendte alt.

Annonce

Tarm: Der var ikke held i sprøjten for en ung mand, som 17. juni forsøgte at tiltvinge sig penge fra Tarms Grill; først mislykkedes røveriet, og i det lange løb kunne han ikke blive ved med at skjule sig for politiet.

Den 23-årige mand fra lokalområdet kom ind på grillen ved middagstid den 17. juni bevæbnet med en hobbykniv.

Den ville han bruge til at true ekspedienten til at udlevere kassebeholdning, men røveriet gik ikke, som den 23-årige havde planlagt.

Medarbejderen løb nemlig ud i baglokalet, og det lykkedes ikke røveren at bryde kasseapparatet op og skaffe sig pengene.

Derfor besluttede han sig for et taktisk tilbagetog og stak af til fods ad Torvegade.

Den unge mands kvaler var imidlertid ikke overstået. Tarms Grill har nemlig installeret et overvågningskamera, der fik nogle nydelige billeder af den unge gerningsmand, der ikke var iført maskering - og således meget nem at genkende.

Netop det skete, da politiet 2. august udsendte en efterlysning af manden med tilhørende video.

Politiet modtog tre tip, hvoraf et anonymt tip var meget konkret - og politiet kunne derfor i begyndelse af denne uge sætte kloen i den uheldige røver.

Med det ubestridelige bevis i form af overvågningsbillederne tilstod manden da også, at det var ham, der stod bag det mislykkede røveri.

Den 23-årige mand slipper imidlertid for en varetægtsfængsling, da han har erkendt sin skyld. Nu kan han så se frem til et retsligt efterspil i nærmeste fremtid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce