Annonce
Ringkøbing-Skjern

Ung pianist åbner efterårets koncertrække i Skjern

30-årige Christian Sereno har allerede en alsidig karriere bag sig som både solist og kammermusiker. Pressebillede
Annonce

Skjern: Søndag 20. september kl. 16 indbyder Skjern-Tarm Musikforening igen til koncert på Kramp Scenen i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter – den første koncert efter en mere end seks måneders lang corona- og sommerpause.

Koncerten bliver et møde – og genhør – med den unge pianist, Christian Sereno, der betegnes som et af de mest lysende talenter på den danske koncertscene.

30-årige Christian Sereno har allerede en alsidig karriere bag sig som både solist, kammermusiker, akkompagnatør, sangercoach, kunstnerisk leder og kordirigent.

Han startede med at spille klaver som ni-årig hos Judit Szankowski, og dette samarbejde resulterede blandt andet i at han vandt en pris i Berlingske Tidendes Klassiske Musikkonkurrence og som 16-årig fik tildelt Jacob Gades Talentlegat.

Siden 2014 har Christian Sereno været tilknyttet London Bel Canto Festival, først som vejleder for sangere fra hele verden og senere også med kunstnerisk ledelse.

Christian Sereno debuterede fra solistklassen i 2018 og høstede flotte anmeldelser for koncerten, som havde Franz Liszt på programmet, både kendte og populære kompositioner, men også nogle sjældnere. Og det er netop dette repertoire, som står på programmet 20. september på Kramp Scenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Medarbejder er smittet: Folkeskole sender 130 børn og otte lærere hjem

Annonce