Sport

Ung målvogter til Ringkøbing Håndbold

Ida Vium her på fotoet er desværre fortsat ude med en hjernerystelse, så Ringkøbing Håndbold har hentet Clara Bak Pedersen i Herning-Ikast Håndbold ind som gardering resten af sæsonen. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Med Ida Vium ude på ubestemt tid med en hjernerystelse har Ringkøbing Håndbold hentet Clara Bak Pedersen ind som supplement til ligatruppen.

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbold har hentet den 19-årige målvogter Clara Bak Pedersen fra Herning-Ikast Håndbold ind som afløser for Ida Vium resten af sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse fredag formiddag.

Ida Vium er desværre ude med en hjernerystelse på ubestemt tid. I et stykke tid har rutinerede Brita Plambeck hjulpet til, men da Brita har et fuldtidsarbejde, er det svært at passe ligatræningen ind 100 procent, så derfor får Natasja Clausen nu en ny kollega i målet.

Clara Bak Pedersen har haft sin håndboldopdragelse i Herning-Ikast, hvor hun har spillet sammen med en stor del af de unge talenter, der er med på holdet i Ringkøbing. Sammen med dem sikrede de FCM U18 DM mesterskabet i sidste sæson. Clara har trænet med mellem jul og nytår. På grund af ferie er hun først med på holdkortet i udebanekampen mod TTH Holstebro på tirsdag.

Cheftræner Mads Brandt er glad for tilføjelsen til holdet.

- Da vi ikke kender tidshorisonten med Ida endnu, har vi valgt at udvide truppen med en ekstra målvogter. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Brita Plambeck for at træde til, da vi manglede mest. Vi er glade for at Clara kunne se sig selv i Ringkøbing Håndbold i forhold til hendes videre udvikling som målvogter. Med Clara få vi en ung talentfuld målvogter, der har været med omkring ungdomslandsholdet. Med to målvogtere til alle træninger er Clara med til at højne niveauet til træning, siger Mads Brandt.

0/0
Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF

Skjern Håndbold

Perfekt start på slutspillet for Skjern Håndbold

Fodbold

Ringkøbing fik et point i underholdende kamp

Skjern Håndbold

Skjern kunne ikke ønske en bedre start

Skjern Håndbold

Sandhedens øjeblik for Skjern Håndbold

Skjern Håndbold

Skjern har fået 52 straffekast flere end Holstebro