Sport

Ung målvogter til Ringkøbing Håndbold

Ida Vium her på fotoet er desværre fortsat ude med en hjernerystelse, så Ringkøbing Håndbold har hentet Clara Bak Pedersen i Herning-Ikast Håndbold ind som gardering resten af sæsonen. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Med Ida Vium ude på ubestemt tid med en hjernerystelse har Ringkøbing Håndbold hentet Clara Bak Pedersen ind som supplement til ligatruppen.

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbold har hentet den 19-årige målvogter Clara Bak Pedersen fra Herning-Ikast Håndbold ind som afløser for Ida Vium resten af sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse fredag formiddag.

Ida Vium er desværre ude med en hjernerystelse på ubestemt tid. I et stykke tid har rutinerede Brita Plambeck hjulpet til, men da Brita har et fuldtidsarbejde, er det svært at passe ligatræningen ind 100 procent, så derfor får Natasja Clausen nu en ny kollega i målet.

Clara Bak Pedersen har haft sin håndboldopdragelse i Herning-Ikast, hvor hun har spillet sammen med en stor del af de unge talenter, der er med på holdet i Ringkøbing. Sammen med dem sikrede de FCM U18 DM mesterskabet i sidste sæson. Clara har trænet med mellem jul og nytår. På grund af ferie er hun først med på holdkortet i udebanekampen mod TTH Holstebro på tirsdag.

Cheftræner Mads Brandt er glad for tilføjelsen til holdet.

- Da vi ikke kender tidshorisonten med Ida endnu, har vi valgt at udvide truppen med en ekstra målvogter. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Brita Plambeck for at træde til, da vi manglede mest. Vi er glade for at Clara kunne se sig selv i Ringkøbing Håndbold i forhold til hendes videre udvikling som målvogter. Med Clara få vi en ung talentfuld målvogter, der har været med omkring ungdomslandsholdet. Med to målvogtere til alle træninger er Clara med til at højne niveauet til træning, siger Mads Brandt.

0/0
Danmark

Danmarks billigste hus solgt i løbet af et døgn

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds herrer op på andenpladsen

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Tabellen viser vi ikke har været gode nok

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

To røde kort, en brækket næse og nederlag på 3-0

Håndbold

Herrerne kan nå det - det kan damerne ikke

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds damer er ude af topstriden