Annonce
Skjern Håndbold

Skjern Håndbold henter ung landsholdsspiller: Skal supplere René Rasmussen på højre fløj

Mikkel Lang Rasmussen fotograferet i sin kommende klubtrøje sammen med Skjern Håndbolds sportschef Thomas Klitgaard. Pressefoto: Skjern Håndbold
Det bliver to gange Rasmussen på Skjern Håndbolds højre fløj næste sæson, efter Skjern Håndbold har lavet en toårig aftale med ungdomslandsholdsspilleren Mikkel Lang Rasmussen.

Skjern: Mikkel Lang Rasmussen skal danne fløjduo med René Rasmussen i de kommende sæsoner.

Den danske U19-landsholdsspiller skifter nemlig fra Aalborg Håndbold til sommer, hvor fløjspilleren – udover at supplere Rasmussen på ligamandskabet – skal gå på Talentakademiet Ringkøbing-Skjern og være en fast del af U19-holdet.

- Vi har fundet et perfekt match i Mikkel Rasmussen. Han er et stort talent, er hårdtarbejdende, ambitiøs og har gennem de sidste sæsoner været tæt omkring ligaholdet i Aalborg. Vi glæder os til, at han tager det næste skridt op ad udviklingsstigen hos os, siger Skjern Håndbold sportschef Thomas Klitgaard i en pressemeddelelse fra klubben.

Annonce


Vi har fundet et perfekt match i Mikkel Rasmussen. Han er et stort talent, er hårdtarbejdende, ambitiøs og har gennem de sidste sæsoner været tæt omkring ligaholdet i Aalborg.

Thomas Klitgaard, sportschef hos Skjern Håndbold


Den unge fløjspiller ser frem til at blive en fast del af ligamandskabet i Skjern.

- Rammerne og faciliteterne omkring ligatruppen og akademiet er perfekte i Skjern. Jeg har store forventningerne til skiftet, og ser frem til at trække den grønne trøje over hovedet for første gang. Rollefordelingen er klar, og René Rasmussen er selvfølgelig førstevalget til sommer. Jeg vil gøre alt for at supplere på bedst mulige måde, og samtidig tage en masse ved lære af ham, siger Mikkel Rasmussen.

U19-landsholdsfløjen har underskrevet en to-årig kontrakt med Skjern Håndbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hvide Sande

'Hvide Sande' har stadig førstepladsen i danskernes tv-hjerter - og er nu kommet med i eksklusiv klub

Annonce