Annonce
Alarm 112

Sparsomt signalement efter mulig voldtægt ved karneval

Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Politiet efterforsker en mulig overfaldsvoldtægt af 20-årig kvinde. Det skete lørdag i et buskads i Aalborg.

En 20-årig kvinde fortalte lørdag politiet, at hun var blevet voldtaget under karnevalet i Aalborg. Gerningsmanden er søndag ikke fundet.

Det oplyser vagtchef Poul Fastergaard fra Nordjyllands Politi.

Voldtægten skal være sket ved en viadukt nær Kildeparken og Aalborg Banegård lørdag eftermiddag. Her blev hun antastet af en ukendt mand, der hev hende ind i et buskads og voldtog hende, fortalte hun politiet.

Politiet efterforsker sagen, men det er et sparsomt signalement, som kvinden kunne give af sin overfaldsmand.

- Der er tale om en mand i alderen 30-40 år. Han har formentlig udenlandsk udseende, siger vagtchefen.

Det er ikke præciseret i anmeldelsen, hvad der menes med udenlandsk udseende.

I forbindelse med politiets efterforskning skal der foretages en række undersøgelser, og videoovervågning fra området skal kigges igennem. Desuden har politiet afhørt vidner på stedet.

- Og så skal vi formentlig have genafhørt den forurettede, så vi måske kan komme lidt nærmere et signalement. Vi efterforsker videre, så vi forhåbentlig kan finde frem til en gerningsmand, siger vagtchef Poul Fastergaard.

Karnevalet i Aalborg tiltrækker som vanligt tusindvis af deltagere.

Foruden anmeldelsen om voldtægten har der også været et overfald, hvor en mand er blevet stukket med en knust flaske. I den sag er en 22-årig mand anholdt og sigtet for grov vold. Offeret er uden for livsfare.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Gør din borgerpligt - gå på restaurant

Hånden på hjertet... Hvornår har du sidst spist på en restaurant i din hjemby? Hvornår har du og din bedre halvdel sagt til hinanden: "I aften går vi ud at spise på Restaurant Xxx"? Hvornår har du og en flok venner senest sat hinanden stævne på en af byens restauranter for få en kulinarisk oplevelse? Og det tæller altså ikke, at I en fredag aften dropper madlavningen og henter en pizza eller noget andet ud af huset-mad. Vi taler om et rigtigt restaurantbesøg med menukort, opvartning og hele pibetøjet. Det er længe siden, ikke sandt? Et tilbagevendende samtaleemne blandt borgere her i kommunen er, hvorfor pokker vi ikke har ret mange gode restauranter. Ikke et ondt ord om ud af huset-spisesteder eller burger-, kylling- og pommefrites-restauranter, som vi har masser af; de kan såmænd sagtens være udmærkede. Vi taler om restauranter med kok i køkkenet, spisekort og tjener, der serverer en god middag, lavet på gode råvarer til en pris, der gør det muligt for en familie at spise ude uden at blive ruineret. De findes selvfølgelig - ingen nævnt, ingen glemt. Men når vestjyder taler med hinanden om restaurant-situationen, høres en tilbagevendende klage: Der er alt for få steder, hvor vi kan spise en ordentlig middag til rimelig penge! Vi lokale er ikke alene om beklagelserne. Den seneste tilfredshedsundersøgelse blandt turister viser, at de, der rejser til vort område, har den samme oplevelse; og den er særlig gal i Ringkøbing-Skjern Kommune på trods af, at vi har millioner af turistovernatninger hvert år. Udfordringen giver turistbranchen grå hår i hovedet. Med god grund. Et bredt udbud af spisesteder af god kvalitet øger et turistmåls tiltrækningskraft. De behøver ikke at være Michelin-klasse; men de må gerne hæve sig over fast food- og buffet-niveau. Hele turistbranchen og kommunen med har fokus på madområdet, hvor nøgleordet ikke mindst er "lokale råvarer". Desværre rykker det bare ikke rigtig. Kokkene vil åbenbart hellere arbejde østpå, tjenerne ligeså, og efterspørgslen svinger vildt, alt afhængig af årstiden. Det er ikke nemt... Der er kun en udvej. Vi må alle gøre vores borgerpligt. Vi må til at spise noget mere ude!

112

Frækt indbrud i Hvide Sande: Tyve stjal designermøbler for 110.000 kroner

Annonce