Annonce
Navne

Ultra-svømmeren fra Velling: Der er et stykke vand, jeg godt kunne tænke mig at krydse ved Gibraltar

Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

EN GOD SØNDAG FOR MIG ER EN DAG, der som regel involverer noget vand. Gerne Vesterhavet og allerhelst sammen med de mennesker, der betyder noget for mig.

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, SÅ VIL JEG HELT KLART VISE VEDKOMMENDE Vesterhavet. Det er aldrig slået fejl at tage mine gæster derud. Om det er sjællændere, en lollik, en bornholmer eller en fra udlandet, så er reaktionen den samme; storslåethed.

Vesterhavet bliver for mig aldrig "hverdag", selv om jeg bor herude. Derfor er det også i min verden den lokale stolthed, at vi kan vise Vesterhavets store dønninger frem - eller når det viser tænder på en oktoberdag.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE VAR i forbindelse med, at min datter skulle synge i den lokale kirke her i Velling. Ellers er jeg meget traditionsbundet omkring det at gå i kirke, hvor jeg kommer ved højtider.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, så skal det være....det vil jeg simpelthen ikke udsætte andre for!

Men for, at det ikke skal være løgn, så vandt jeg i 1996 en karaokekonkurrence på færgen Danmark, som sejler mellem Rødby og Puttgarden. Nok mest fordi, at turen involverede unge, lollandske mennesker, der kunne drikke alkohol, og så var showet styret af Dan Rachlin og Joakim Hediger.

Men skal jeg vælge en sang, vil det nok være James Taylors "You've got a friend". Allerhelst vil jeg dog vælge et af Allan Olsens numre, men ham vil jeg så nødigt fornærme.

HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE, SÅ VIL JEG rejse til Gibraltar. Der er et stykke vand, jeg godt kunne tænke mig at krydse.

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, SÅ SKULLE DET VÆRE Asger Jorn. Efter min fars udsagn skulle jeg have leget med Jorns katte, når min far besøgte ham.

Jeg har altid været fascineret af Asger Jorns kunst - og af Cobra-kunstnerne generelt.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL at skulle på arbejde igen. Jeg har en masse, spændende projekter, som ligger og venter på mig - i øjeblikket fylder blandt andre vores F16-piloter meget.

Men tænk sig at have et job, man glæder sig til at stå op til - selv efter en ferie. Det er da et privilegium, som ikke er alle forundt.

Tænk sig at have et job, man glæder sig til at stå op til - selv efter en ferie. Det er da et privilegium, som ikke er alle forundt

Christina Hedegård, træningsvejleder og ultrasvømmer, Velling

Christina Hedegård

ALDER: 43 år

PRIVAT: Mor til Asbjørn på fem og Ragnhild på otte

PROFESSION: Træningsvejleder i Forsvaret - og ultrasvømmer

HJEMBY: Velling

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce