Annonce
Skjern

Ukrainere og rumænere i stedet for lystfiskere: Ferielejligheder laves om til boliger

Det er på denne gård tæt på Skjern Å, fire ferielejligheder til lystfiskere laves om til boliger for udenlandsk arbejdskraft. Google Maps.

BORRIS: Ejerne af ejendommen Ahlervej 16 lidt øst for Borris får lov til at ændre anvendelsen af fire ferielejligheder til boliger for udenlandsk arbejdskraft.

I 2004 fik den tidligere ejer landzonetilladelse til fire ferielejligheder for lystfiskere i en staldbygning på ejendommen; ejendommen ligger ikke ret langt fra Skjern Å.

Den nuværende ejer overtog ejendommen i foråret 2016, og på det tidspunkt blev lejlighederne benyttet af vikarbureauer til udenlandsk arbejdskraft. Årsagen til køb af ejendommen var netop, at han havde et behov for boliger til udenlandsk arbejdskraft i sin egen virksomhed.

Annonce

Ejeren benytter i dag de fire ferielejligheder som bolig for sin udenlandske arbejdskraft, men den ændrede anvendelse fra ferielejligheder til lejligheder kræver i henhold til planloven en lovliggørende landzonetilladelse.

Den er teknik- og miljøudvalget med på at give. Naboerne har ingen indsigelser. En enkelt bemærker blog, at det er fint, at lejlighederne bliver brugt til noget nyttig.

Teknik- og miljøudvalget mener, at en ændring understøtter kommunens politik om at ville fastholde og tiltrække borgere til vores landsbyer og landdistrikter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Annonce