Annonce
Ringkøbing-Skjern

Uheld: Knust spejl gav flere sigtelser

Politihundene blev sendt ud for at lede efter flasker for at sikre, at den 45-årige mand ikke havde drukket, efter han forlod bilen. Modsat hunden på billedet fandt politihundene dog ingenting. Arkivfoto: Mathias Mundbjerg
Annonce

HERBORG: Når man knuser et spejl, venter der syv års ulykke, lyder gammel overtro. Om det er sandt, er uvist, men det var netop ødelagte spejle, der mildest talt spolerede søndagen for en 45-årig udenlandsk mand fra Herborg-området, uanset at han selv bad om det.

Manden kørte mod vest ad Skolevej i Herborg kl. 13.50, da en 49-årige kvinde fra Herborg kom fra den anden retning. De to bilister ramte hinanden, så kvindens sidespejl gik i stykker, men modsat kvinden, så standsede manden ikke for at udveksle kontaktinformationer.

Men det slap han ikke heldigt fra, for kvinden vendte sin bil i en fart og fulgte efter manden. Imens kontaktede hun politiet og kunne fortælle, at manden parkerede sin bil på Storgårdsvej og smuttede sin vej. En patruljevogn kom forbi og fandt den 45-årige mand, der viste sig at være beruset.

Annonce

Flere sigtelser

Da manden havde haft tid til at drikke, før betjentene fandt ham og derfor kunne påberåbe sig uskyld i forhold til at have kørt spirituskørsel, valgte de derfor at sætte politihundene i arbejde. Hundene fulgte det spor, som manden havde taget for at undersøge, om han undervejs havde smidt en tom flaske eller lignende.

Men der var intet at finde. Så den 45-årige mand blev sigtet for at køre fra et uheldssted uden at give sig til kende og for spirituskørsel. Søndagens ulykker stoppede dog ikke der. For da politiet tjekkede manden i systemerne, viste det sig, at han slet ikke har et kørekort og derfor ikke måtte sidde bag rattet i bilen, som i øvrigt var meldt stjålet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce