Annonce
Ringkøbing-Skjern

Udviklingen fortsætter i Ringkøbing-Skjern: Yderligere to er blevet smittet med coronavirus

Drive-in coronatest på Regionshospital Horsens. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Der er konstateret to nye smittetilfælde i Ringkøbing-Skjern Kommune det seneste døgn.

Det viser de seneste tal fra Statens Serum Institut.

Det er dermed femte dag i streg, at seruminstituttets daglige overvågning af coronaudbruddets udvikling viser en ny smittet her i kommunen.

Mandag fremgik det, at der hen over weekenden var én person, der var testet positiv for coronavirussen COVID-19. Tirsdag og onsdag var der yderligere to nye smittetilfælde begge dage, mens der torsdag var én ny coronasmittet.

Det betyder, at der i løbet en uge er kommet otte nye tilfælde af coronavirus i Ringkøbing-Skjern Kommune. Dette skal ses i forhold til, at der i hele juni og juli blot blev konstateret fire nye tilfælde af smitte med coronavirus.

Her kan du testes

Personer uden symptomer kan testes på sundhedshuset i Ringkøbing og ved de gule testbiler.

Hos Sundhedshuset i Ringkøbing kan du testes fra klokken 9-11 tirsdag, torsdag og lørdag i lige uger og mandag, onsdag, fredag og søndag i ulige uger. Det kræver tidsbestilling, men man kan bestille tid til testen på www.coronaprover.dk.

De gule testbiler holder følgende steder, hvor man kan testes uden tidsbestilling:

Beach Bowl i Søndervig: Mandag og fredag 9-11
Fiskeriets Hus i Hvide Sande: Mandag og fredag 12-13.30
Havnekontoret i Bork Havn; Mandag og fredag 14.15-15.45

Har du symptomer, skal du henvises til test gennem din læge. Det er vigtigt, at du ikke møder op på et teststed uden aftale, hvis du er syg.

På coronaprover.dk kan du se, hvor man kan testes uden for kommunegrænsen.

Der er også gang i test-aktiviteterne hos borgerne i Ringkøbing-Skjern. Siden fredag er 842 blevet testet for første gang.

Der kan være flere, der er blevet testet, men Statens Serum Institut opgør kun det samlede antal af testede personer, siden man først begyndte at teste. Derfor kan det ikke læses ud af tallene, hvis nogle bliver testet mere end én gang.

De seneste dage har Dagbladet kunnet beskrive, hvordan en folkeskole, en fodboldklub og et spisested i Ringkøbing har været påvirket af de nye smittetilfælde.

Det er kun personer med bopæl i Ringkøbing-Skjern Kommune, der tæller med i smittetallene her i kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce