Annonce
Skjern

Udvider til Skjern: Vestjysk Marketing åbner satellit-kontor i Innovest

Innovest bliver nu også hjemsted for et satellitkontor under Vestjysk Marketing. Pressefoto.
Direktør Boy Boysen fastslår, at virksomheden, der har base i Ringkøbing, gerne vil komme tættere på kunderne i Skjern-Tarm-området.
Annonce

SKJERN: Vestjysk Marketing åbner nu et satellit-kontor i Skjern for at komme tættere på kunderne i den sydlige del af kommunen.

- Vi har altid prioriteret nærheden til kunderne særdeles højt, og vi har traditionelt haft stor fokus på Skjern-Tarm-området; derfor er det også naturligt, at vi nu åbner et delvist bemandet satellit-kontor på Innovest, siger direktør Boy Boysen.

- Skjern-Tarm-området er jo særdeles attraktivt på erhvervsområdet, og samtidig er Innovest også et attraktivt sted at være repræsenteret. Både på grund af det stærke netværk af virksomheder, der allerede driver virksomhed i Innovest, og fordi Innovest er kommunens fyrtårn, når det gælder innovation og erhvervsudvikling; det vil vi gerne være en del af. Sidst - men ikke mindst - tilbyder Innovest jo også en række fordele som mødelokaler og auditorium.


Skjern-Tarm-området er jo særdeles attraktivt på erhvervsområdet, og samtidig er Innovest også et attraktivt sted at være repræsenteret.

Boy Boysen, direktør, Vestjysk Marketing.


I første omgang vil der være tale om et satellitkontor, som medarbejdere fra kontoret i Ringkøbing periodisk vil bemande, men Vestjysk Marketing forventer dog, at synligheden i Skjern over tid vil betyde en mere fast bemanding.

Annonce

Glad direktør

Vestjysk Marketings beslutning om at flytte ind i Innovest, glæder direktør Hans Jørn Mikkelsen.

- Vi hilser naturligt vis altid nye lejere velkomne; det er med til at udvide de kompetencer, som Innovest tilbyder, og styrker netværket mellem de mange virksomheder, der allerede i dag holder til her, siger han.

- Netværk er lig udvikling og innovation, og det er derfor dejligt, at Vestjysk Marketing betragter Innovest som et attraktivt sted at lave en filial eller satellitkontor.

I dag har Vestjysk Marketing ud over kontoret i Ringkøbing også en afdeling i Holstebro. Desuden er det repræsenteret i Aarhus som hovedaktionær i reklame- og kommunikationsbureauet FXA.

Samlet set er der 35 medarbejdere i firmaet, der blev startet i 1998 i Ringkøbing, og antallet af medarbejdere forventes øget i 2021 med baggrund i en fortsat positiv udvikling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Her er tallene, du ikke må se: 12 smittede med minkvariant i Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern

Massetest i Vestjylland: Torsdag åbner yderligere to teststeder i Ringkøbing-Skjern

Annonce