Annonce
Ringkøbing-Skjern

Udvalgsformand glæder sig over nye udviklingsmuligheder

Formand for teknik- og miljøudvalget, John G. Christensen (S), er meget tilfreds med de nye muligheder, som ophævelsen af strandbeskyttelseslinjenved havnene i Ringkøbing og Bork giver. Arkivfoto Jørgen Kirk
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Det er en rigtig god nyhed, at miljøministeren netop har givet dispensation for strandbeskyttelseslinjen ved havnene i Ringkøbing og Bork.

Det mener formand for teknik- og miljøudvalget John G. Christensen (S), som er glad for, at vejen nu er banet for ny udvikling i de to områder.

- Det giver os nogle muligheder, som vi ellers ikke ville have haft. Derfor er jeg meget tilfreds med, at det nu er faldet på plads, siger udvalgsformanden.

Til gengæld er han ikke så ked af, at ministeren har vendt tommelfingeren ned for nyt byggeri ved havnene i Hvide Sande Nord, Hvide Sande Syd, Stauning og Velling.

- Det er nogle områder, som vi på forhånd ville være tøvende med at give tilladelse til byggeri. Når vi søgte om ophævelsen af strandbeskyttelsen de mange steder, så handlede det om, at der var en åbning for det, og så valgte vi at søge alle de steder i kommunen, vi kunne komme i tanke om. Det var ikke det samme som, vi ville udnytte alle havneområderne. Hvis der skal bygges, så kræver det under alle omstændigheder et politisk flertal i Ringkøbing-Skjern, siger John G. Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

For tredje dag i streg er der smittede: Fem personer er testet positive siden fredag

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Tre fodboldhold i Ringkøbing IF påvirket af corona - en spiller er testet positiv

Annonce