Annonce
Ringkøbing

Udsolgt på spillested: John Mogensen trækker folk af huse

Med sanger Karsten Noel Loft i front holder bandet John Mogensen Live liv i de sange, der i 70'erne satte sit præg på de danske hitlister. Pressefoto
Spillestedet Generator i Ringkøbing får fredag aften besøg af bandet John Mogensen Live.

Ringkøbing: Der er udsigt til fuldt hus, når bandet John Mogensen Live fredag aften rykker ind i varmen på Generator i Ringkøbing. Allerede i starten af oktober kunne der meldes alt udsolgt.

- Det bliver en fest. Det er selvfølgelig det mere modne publikum, der kommer, men lur mig, om de ikke også lokker nogle af deres unge mennesker med til koncerten, siger den daglige leder af spillestedet, Anton Bjerg, og tilføjer:

- Vi vil i hvert fald gøre vores til, at der er den hel rette stemning, når gæsterne bryder ud i fællessang. Vi har selvfølgelig retromad til de spisende gæster: dansk bøf med løg og æblekage til dessert. Det var John Mogensens livret, så selvfølgelig skal lige netop den ret på de rødternede duge - det skal være helt i John Mogensens ånd.

Det fem mand store orkester - med sanger Karsten Noel Loft i front - består af bundsolide og erfarne musikere med flere pladeudgivelser i ryggen. Musikken leveres med ægte sjæl og attitude, så der skal nok blive 'Fut i fejemøget' - som der også var, da John Mogensen Live i 2017 spillede for fuldt hus på Generator.

John Mogensen døde i foråret 1977 - i en alder af blot 48 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Pårørende til trafikdræbt er fundet

Læserbrev

Læserbrev: Lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen

Læserbrev: Indlægget “Lad der ikke gå sognepolitik i sagen” om Innovests husning af de kommunale arbejdspladser havde nogle gode pointer, der førte til den rigtige konklusion i et dilemma. Der savnes nogle tal på økonomien, og jeg kan betvivle, kommunalbestyrelsen har det vigtigste; det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede omsætning i detailhandelen. Butikkerne vil miste omsætning. Ikke blot til nabobyerne, men også til storcentrene i de større byer og til netbutikkerne udenfor kommunen. Det vil koste arbejdspladser, give tomme butikslejemål og tomhed i bymidten. Så på den måde et paradoks, når et erhvervscenter er omdrejningspunktet for at trække kunderne væk fra de små lokale erhvervsdrivende. Vi har jo lige fulgt kampen for købmanden i Stauning, og her er det så i større målestok. Du kan blot se til Esbjerg, hvad det har betydet i Kongensgade, at kontorer er flyttet på havnen. Og omvendt, hvad de gør i Billund for at trække folk til midtbyen. Så byrådet bør have det tabte skatteprovenu og følgeomkostningerne ved den mistede detailomsætning i kommunen med i ligningen. Det er ikke nok med en kort tilbagebetalingstid på investeringen i Excel-arket. Så jeg er enig med Jacob Agerbo i, at der ikke skal gå sognepolitik i sagen. For det handler ikke kun om finansiering og besparelser, men også om tabt detailhandel. Ikke “bare” i Skjern midtby. Men i kommunen. For der ingen garanti for, at omsætningen affødt af butiksdøden bliver i Skjern/Tarm, eller for den sags skyld i kommunen. Så derfor vedkommer det også borgerne udenfor Skjern ... Så herfra skal opfordringen lyde; lad centrene, der trækker borgerne i byen, blive i byen.

Skjern

Innovest II droppet: Byråd vil hellere renovere Skjerns gamle rådhus

Annonce