Annonce
Ringkøbing

Udsolgt på spillested: John Mogensen trækker folk af huse

Med sanger Karsten Noel Loft i front holder bandet John Mogensen Live liv i de sange, der i 70'erne satte sit præg på de danske hitlister. Pressefoto
Spillestedet Generator i Ringkøbing får fredag aften besøg af bandet John Mogensen Live.
Annonce

Ringkøbing: Der er udsigt til fuldt hus, når bandet John Mogensen Live fredag aften rykker ind i varmen på Generator i Ringkøbing. Allerede i starten af oktober kunne der meldes alt udsolgt.

- Det bliver en fest. Det er selvfølgelig det mere modne publikum, der kommer, men lur mig, om de ikke også lokker nogle af deres unge mennesker med til koncerten, siger den daglige leder af spillestedet, Anton Bjerg, og tilføjer:

- Vi vil i hvert fald gøre vores til, at der er den hel rette stemning, når gæsterne bryder ud i fællessang. Vi har selvfølgelig retromad til de spisende gæster: dansk bøf med løg og æblekage til dessert. Det var John Mogensens livret, så selvfølgelig skal lige netop den ret på de rødternede duge - det skal være helt i John Mogensens ånd.

Det fem mand store orkester - med sanger Karsten Noel Loft i front - består af bundsolide og erfarne musikere med flere pladeudgivelser i ryggen. Musikken leveres med ægte sjæl og attitude, så der skal nok blive 'Fut i fejemøget' - som der også var, da John Mogensen Live i 2017 spillede for fuldt hus på Generator.

John Mogensen døde i foråret 1977 - i en alder af blot 48 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce