Annonce
Hvide Sande

Udsolgt: 125 lystfiskere klar med snøren til Nordsø Cup

Der deltager også kvinder ved fiskekonkurrencen Nordsø Cup. PR foto
125 lystfiskere er på plads på stranden fra Søndervig og nordpå, når lystfiskerkonkurrencen Nordsø Cup på lørdag skal finde vinderne.

Søndervig: Lystfiskerkonkurrencen Nordsø Cup, som har 25 års jubilæum næste år, må allerede nu stoppe for tilmeldinger. Der er 125 tilmeldte, og flere af deltagerne har været med i mange år. Der er flere grupper fra Tyskland, der rejser til området bare for at deltage i konkurrencen.

Fritz Kott fra Nordsø Cup udtaler, at man dagligt må afvise lystfiskere, der gerne vil deltage. Det er de fysiske rammer og praktikken, der gør, at de må sætte grænsen ved 125 deltagere.

Konkurrencen foregår på stranden fra Søndervig og nordpå, hvor det gælder om at fange flest og største fisk. Efter konkurrencen er der spisning og præmieuddeling på Fiskeriets Hus i Hvide Sande. Her plejer stemningen at være god, og der er præmier til næsten alle.

Annonce

762 fisk i 2018 - og reglerne

2018:

Vinder blev Jörg Reiche med 37 fisk.

Der blev fanget i alt 762 fisk.

Den største fisk blev fanget af Tim Berger.

Reglerne for deltagere er følgende:

- Der må fiskes med to stænger, hvert forfang med to kroge

- Alle former for naturlig agn må benyttes. Ingen kunstagn er tilladt

- Alle fangede fisk anmeldes til sidemanden eller til kontrollør

- Målte fisk afskæres i halen

- Under konkurrencen må stranden ikke forlades. Brud på dette vil medføre diskvalifikation

Gerne lidt sol

Konkurrencen bliver afholdt af Kott Fritid, som også står for alt det praktiske. Præmierne er fra Kott Fritid og deres leverandører og samarbejdspartnere.

Fritz Kott håber på, at vejrguderne er venligt stemt på lørdag 26. oktober med ikke for meget vind og gerne lidt sol. Men står himmel og jord i et, giver det bare lidt ekstra udfordringer for de mange lystfiskere, som ikke er sådan at kue.

Der bliver serveret en varm suppe på stranden til deltagerne, så de kan få varmen.

Der fiskes helt frem til kl. 20, så lystfiskerne kan nyde solnedgangen, mens de haler de sidste fisk op af havet. PR foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce