Annonce
Videbæk

Udsigt til coronabenspænd: Fjelstervang vil overvære det sidste slag om skolerne

Sådan så det ud, da der blev holdt byrådsmøde i rådhushallen i 2007. Med corona-situationen er det tvivlsomt, at det afgørrende byrådsmøde om skolestrukturen kan foregå med tilhørere.
I Fjelstervang har man forberedt sig på, at politikerne kan beslutte at lukke byens folkeskole. Derfor har en initiativgruppe allerede nu anmeldt en friskole.
Annonce

Ringkøbing-Skjern:  Selv om flere politikere på forhånd har spået, at der næppe kommer til at ske store ændringer af skolestrukturen i Ringkøbing-Skjern, så har Fjelstervang Borgerforening allerede nu meldt sin ankomst til det afgørende byrådsmøde den 17. november.

Ifølge borgmester Hans Østergaard (V) ville borgerne fra Fjelstervang - og alle andre - under normale omstændigheder være velkomne til at deltage.  Men den nuværende corona-situation kan spænde ben for tilhørere til det afgørende slag om folkeskolernes fremtid.


Lige nu kan vi faktisk ikke love, at vi kan åbne for tilhørere til byrådsmødet på grund af corona.

Hans Østergaard, borgmester.


- Lige nu kan vi faktisk ikke love, at vi kan åbne for tilhørere til byrådsmødet på grund af corona. Ved en tidligere lejlighed (i forbindelse med skolelukningerne i 2007, red.) har mødet været rykket ned i rådhushallen for at give plads til mange tilhørere. Men det bliver formentlig ikke muligt denne gang, siger Hans Østergaard.

Usikkerheden om corona-situationen i november har betydet, at borgmesteren endnu ikke har kunnet give Fjelstervang Borgerforening svar på om eller hvordan, de kan overvære mødet fysisk. Byrådsmøderne bliver sendt live, så alle kan følge med via computer. Men det er et fysisk fremmøde, som Fjelstervang-borgerne er interesseret i.

I Fjelstervang har man forberedt sig på, at politikerne kan beslutte at lukke byens folkeskole. Derfor har en initiativgruppe allerede nu anmeldt en friskole.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern er blevet mørkerød: - Det er noget, der ligner anden bølge

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Direktør i byggefirma skal betale millionerstatning til københavnsk ægtepar efter sommerhuskøb

Annonce