Annonce
112

Udrykning i nat til genbrugsplads: Småt brændbart futtede af

Arkivfoto: Mads Dalegaard

Tarm: Det lå næsten i navnet, at det lige netop var småt brændbart affald, der skulle gå ild natten til tirsdag, da der udbrød brand på genbrugspladsen i Tarm.

Klokken 0.21 blev brandvæsenet tilkaldt til genbrugspladsen, hvor det var gået ild i noget affald, der stod i en hal på pladsen. Ifølge politiet drejer det sig om en bunke med 20 ton småt brændbart.

Til alt held skete der ikke større skade ved branden, end at en del af affald gik op i røg, fortæller driftsleder Peter Boisen fra virksomheden Afld, der driver genbrugspladsen.

- Vi er endnu ikke helt 100 procent sikre på, hvad det startede branden. Det ser ud som om, det er noget brændbart, der er antændt, men det var heldigvis i en hal kun med brændbart affald, siger han til Dagbladet.

Annonce

Kører videre tirsdag

- Slukningen forgik hurtigt og fint, og brandvæsenet var her i en fire timers tid. Vi har et stort brandbedredskab herude med vand, siger Peter Boisen.

I forbindelse med branden er bygningen blevet sodet til, hvilket nu skal vaskes af, men konstruktionen har ikke lidt overlast. Folk, der skal benytte genbrugspladsen, behøver heller ikke frygte for at køre forgæves med traileren fuld af affald.

- Vi har lukket hallen, til vi får godkendelse til at åbne igen, men så ordner vi bare arbejdet udenfor. Vi kører med almindelig drift i dag, slår driftslederen fast.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce