Annonce
Vestjylland

Uddannelse. Rekord-mange unge optaget på ingeniøruddannelserne

Flere ingeniører er en af hovednøglerne til, at virksomhederne kan udvikle de nye, grønne teknologier, der skal til for at håndterer de udfordrende klimaforandringer. Genrefoto: Vibeke Volder
Annonce

Hermed skal der lyde et mega stort tillykke til de mange unge studerende, som netop er blevet optaget på en videregående uddannelse i Region Midtjylland.

Det er meget positivt, at rigtig mange unge er blevet optaget på ingeniøruddannelserne samt de øvrige tekniske og naturvidenskabelige uddannelser.

Jeg er specielt meget glad for, at rekord mange unge er optaget på ingeniøruddannelserne i år. Flere ingeniører er en af hovednøglerne til, at virksomhederne kan udvikle de nye, grønne teknologier, der skal til for at håndterer de udfordrende klimaforandringer, vi alle står overfor. Det glæder mig, at de unge har lyttet og taget dette budskab til sig.


En nøgle til at fastholde de unge i lokalområderne er, at de kan uddanne sig lokalt

Karl Højhus Jeppesen


Vi skal være tilfredse med, at mange studerende vælger lokale studiepladser. Det lokale erhvervsliv kan med stor velvilje se frem til den kompetente og lokale arbejdskraft, der bliver resultatet deraf. Samtidig er det et udtryk for stor anerkendelse af de mange lokale uddannelser i Region Midtjylland.

En nøgle til at fastholde de unge i lokalområderne er, at de kan uddanne sig lokalt. Derfor skal der også arbejdes ihærdigt for, at der skabes muligheder for, at der i årene fremover kan tilbydes endnu flere attraktive uddannelser i Region Midtjylland.

Endnu engang mega stort tillykke med studiepladsen til de mange unge i Region Midtjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Et år efter Hildes cancer-kamp: Nu er dyrlægen fra Tim smittet med covid-19

Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Annonce