Annonce
Debat

Uddannelse i hele landet: Inspiration fra Ringkøbing-Skjern Kommune

Læserbrev: Det er godt at se, at såvel regeringen som Venstre på borgen er blevet inspireret af Ringkøbing-Skjern Kommune, måske...

Mette Frederiksen talte om gode muligheder for uddannelser i hele landet i sin nytårstale - og Venstre har netop lanceret et nyt uddannelsesudspil, hvor der bliver stillet forslag om, at der skal være 7.000 nye uddannelsespladser uden for de store byer i 2025.

Vi har, i vores erklærede mål fra vores nye studiecenteret på Innovest, netop beskrevet:

Studiecenteret har som erklæret mål at tiltrække flere uddannelser til kommunen ud over den nuværende markedsføringsøkonomuddannelse, som allerede udbydes på Innovest i samarbejde med Erhvervsakademi MidtVest.

Derfor er der tilknyttet en videnkoordinator og en uddannelseskonsulent til Studiecenteret. I samarbejde med både virksomheder og uddannelsesinstitutioner vil de tiltrække præcis de uddannelser, som der er særlig behov for i kommunen.

Det kan både være uddannelser, som placeres fysisk på Innovest og uddannelser, hvor man samler en lokal gruppe af studerende, som mødes på Studiecenteret og følger uddannelsen online.

Så vi hilser de nye uddannelsestiltag meget velkommen – det passer som fod i hose til vores tanker. Og alle er meget velkomne her, til at høre nærmere om hvilke tanker og tiltag vi har gjort os i forbindelse med lanceringen af vores nye studiecenter. I første omgang har jeg inviteret Mads Fuglede (folketingsmedlem og kommende kandidat for Ringkøbing-Skjern V) på en kop kaffe og en mere detaljeret snak om dette.


De nye tiltag passer som fod i hose til vores tanker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Da Dagny Helene Nielsen, Sdr. Vium, købte brudesko for 6000 en-ører hos Kronborg Sko i Tarm - og andre glimt fra før verden gik af lave

Skjern

Falsk coronalyntest lammer Finderup Efterskole: 60 elever sendt hjem i isolation

Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Ringkøbing-Skjern

Efterskolernes formand om falske coronalyntest: - Det dur ikke med halvandet døgns ventetid på en mere sikker test

Annonce