Annonce
Håndbold

Uafgjort 29-29 var ikke godt nok for Skjern Håndbold 2

Jeppe Anneberg i grønt til højre ramte uheldigt en modstander i ansigtet, og det gav direkte rødt kort i Skjern Håndbolds andetholdskamp mod SGI Esbjerg 2. Arkivfoto: Morten Stricker
Skjern Håndbolds andethold fandt aldrig det rigtige spændingsniveau, og så måtte de skuffende nøjes med 29-29 hjemme mod SGI Esbjerg 2.

Skjern: Et sekund før tid fik Mathias Tang kampens sidste forsøg reddet af Esbjergs målmand, og så måtte Skjern Håndbold 2 nøjes med uafgjort hjemme mod SGI Esbjerg 2.

- Og det er jeg skuffet over. Men vi ramte aldrig det rigtige spændingsniveau. Det gik ud over indsatsen i begge ender af banen. Der var tekniske fejl. Nogle gange satsede vi i forsvaret, andre gange fik vi ikke lukket sammen på ting, vi vidste ville komme og så videre. I angrebet var der perioder, hvor vi smed for mange bolde væk, fortalte Skjerns træner Allan P. Sørensen.

Tingene blev ikke bedre af, at Jeppe Anneberg efter godt 20 minutters spil fik direkte rødt kort for et uheldigt slag i ansigtet på en modstander.

- Det svækkede os i angrebet, selv om Nicklas Moltke tog meget godt over. Og vi kommer sikkert også til at mangle Jeppe i den næste kamp på fredag, hvor han står til karantæne, fortalte Allan P. Sørensen.

De to hold byttede nærmest mål kampen igennem. Der var skiftende føringer på en-to mål til begge sider.

- Vores kontrafase kom aldrig til at køre optimalt, fordi vi havde problemer defensivt. Vi forsøgte at ændre til 5:1 i forsvaret, men det ændrede intet. Til gengæld spillede vi ganske godt i det etablerede angrebsspil i anden halvleg. Men alt i alt var det ikke godt nok, sagde Allan P. Sørensen.

2. division herrer

Skjern Håndbold 2-SGI Esbjerg 2 29-29

Målscorere Skjern Håndbold: Mathias Tang 7, Mikkel Sandholm 5, Kristian Tind 5, Nicklas Moltke 4, Tobias Vils 3 og Oliver Juhl Refsgaard 3.

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjælp kommunen: Frivillig renholdelse

Læserbrev: Gudrun Pedersen havde den 28. december en meget relevant leder i Dagbladet – Giv kommunen en hjælpende hånd. Det var en leder, der igen satte henkastning af skrald på dagsordenen. Skrald på kommunens kyststrækning kan vi nok ikke beskylde kommunens borgere for – som hovedregel. Alt det skrald, der ligger og flyder langs landevejene og rundt omkring i vores byer – både store og små byer – skyldes som hovedregel kommunens egne borgere – desværre. I slutningen af byrådsperioden 2014 -2017 fremsatte Fjordlisten et budgetforslag, som faktisk blev vedtaget og indgik i budgettet. Jeg mener, det var for 2016 og frem. Det gik ud på, at der blev afsat et sekscifret beløb til deling mellem de foreninger, der vil bidrage med at fjerne affald fra vejområder, der er valgt af kommunens administration. Foreningens frivillige skal så renholde en bestemt strækning på nogle kilometer i et år, ikke bare en gang men flere gange i løbet af året. Pengene blev afsat i budgettet, men så vidt jeg ved aldrig effektueret til projektet. Som formand for Videbæk Borgerforening frem til marts 2018, ved jeg, at vi ikke har fået tilbudt muligheden fra kommunen. Var det ikke en ide at få sat det i gang hurtigst muligt. Der er i hvert fald steder nok at tage fat på i hele kommunen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];