Annonce
Håndbold

Uafgjort 29-29 var ikke godt nok for Skjern Håndbold 2

Jeppe Anneberg i grønt til højre ramte uheldigt en modstander i ansigtet, og det gav direkte rødt kort i Skjern Håndbolds andetholdskamp mod SGI Esbjerg 2. Arkivfoto: Morten Stricker
Skjern Håndbolds andethold fandt aldrig det rigtige spændingsniveau, og så måtte de skuffende nøjes med 29-29 hjemme mod SGI Esbjerg 2.
Annonce

Skjern: Et sekund før tid fik Mathias Tang kampens sidste forsøg reddet af Esbjergs målmand, og så måtte Skjern Håndbold 2 nøjes med uafgjort hjemme mod SGI Esbjerg 2.

- Og det er jeg skuffet over. Men vi ramte aldrig det rigtige spændingsniveau. Det gik ud over indsatsen i begge ender af banen. Der var tekniske fejl. Nogle gange satsede vi i forsvaret, andre gange fik vi ikke lukket sammen på ting, vi vidste ville komme og så videre. I angrebet var der perioder, hvor vi smed for mange bolde væk, fortalte Skjerns træner Allan P. Sørensen.

Tingene blev ikke bedre af, at Jeppe Anneberg efter godt 20 minutters spil fik direkte rødt kort for et uheldigt slag i ansigtet på en modstander.

- Det svækkede os i angrebet, selv om Nicklas Moltke tog meget godt over. Og vi kommer sikkert også til at mangle Jeppe i den næste kamp på fredag, hvor han står til karantæne, fortalte Allan P. Sørensen.

De to hold byttede nærmest mål kampen igennem. Der var skiftende føringer på en-to mål til begge sider.

- Vores kontrafase kom aldrig til at køre optimalt, fordi vi havde problemer defensivt. Vi forsøgte at ændre til 5:1 i forsvaret, men det ændrede intet. Til gengæld spillede vi ganske godt i det etablerede angrebsspil i anden halvleg. Men alt i alt var det ikke godt nok, sagde Allan P. Sørensen.

2. division herrer

Skjern Håndbold 2-SGI Esbjerg 2 29-29

Målscorere Skjern Håndbold: Mathias Tang 7, Mikkel Sandholm 5, Kristian Tind 5, Nicklas Moltke 4, Tobias Vils 3 og Oliver Juhl Refsgaard 3.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Lige nu: Ingen vand flere steder i Søndervig og Hvide Sande

Skjern

Kokain-kørsel giver stor bøde

Ringkøbing

Søndervig Vandværk går solo og investerer for 18 millioner

Ringkøbing-Skjern

Udviklingen fortsætter i Ringkøbing-Skjern: Yderligere to er blevet smittet med coronavirus

Ringkøbing

Kylling & Co er atter åben efter kort coronalukning

Annonce