Annonce
Håndbold

Uafgjort 29-29 var ikke godt nok for Skjern Håndbold 2

Jeppe Anneberg i grønt til højre ramte uheldigt en modstander i ansigtet, og det gav direkte rødt kort i Skjern Håndbolds andetholdskamp mod SGI Esbjerg 2. Arkivfoto: Morten Stricker
Skjern Håndbolds andethold fandt aldrig det rigtige spændingsniveau, og så måtte de skuffende nøjes med 29-29 hjemme mod SGI Esbjerg 2.

Skjern: Et sekund før tid fik Mathias Tang kampens sidste forsøg reddet af Esbjergs målmand, og så måtte Skjern Håndbold 2 nøjes med uafgjort hjemme mod SGI Esbjerg 2.

- Og det er jeg skuffet over. Men vi ramte aldrig det rigtige spændingsniveau. Det gik ud over indsatsen i begge ender af banen. Der var tekniske fejl. Nogle gange satsede vi i forsvaret, andre gange fik vi ikke lukket sammen på ting, vi vidste ville komme og så videre. I angrebet var der perioder, hvor vi smed for mange bolde væk, fortalte Skjerns træner Allan P. Sørensen.

Tingene blev ikke bedre af, at Jeppe Anneberg efter godt 20 minutters spil fik direkte rødt kort for et uheldigt slag i ansigtet på en modstander.

- Det svækkede os i angrebet, selv om Nicklas Moltke tog meget godt over. Og vi kommer sikkert også til at mangle Jeppe i den næste kamp på fredag, hvor han står til karantæne, fortalte Allan P. Sørensen.

De to hold byttede nærmest mål kampen igennem. Der var skiftende føringer på en-to mål til begge sider.

- Vores kontrafase kom aldrig til at køre optimalt, fordi vi havde problemer defensivt. Vi forsøgte at ændre til 5:1 i forsvaret, men det ændrede intet. Til gengæld spillede vi ganske godt i det etablerede angrebsspil i anden halvleg. Men alt i alt var det ikke godt nok, sagde Allan P. Sørensen.

2. division herrer

Skjern Håndbold 2-SGI Esbjerg 2 29-29

Målscorere Skjern Håndbold: Mathias Tang 7, Mikkel Sandholm 5, Kristian Tind 5, Nicklas Moltke 4, Tobias Vils 3 og Oliver Juhl Refsgaard 3.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Samskabelse er vejen frem i rundkørslen

Vi kommer ikke uden om det … Det offentlige har ikke råd til at betale for alle de ønsker, borgerne har til forbedringer og forskønnelser af vore fælles omgivelser. Men så er det jo godt, når borgerne kan tage sagen i egen hånd … Tag bare rundkørslen i Astrup ved Femvejen lige uden for byen; af lokale kaldt "Danmarks grimmeste" af slagsen. Om det passer, vil være et oplagt emne til en rundbordsdiskussion. Men køn var den i alt fald ikke, overgroet som den var med ukrudt. Kommunen havde dog ikke pengene til at gøre noget ved den. Men så tog folk i Astrup sagen i egen hånd. En flok frivillige påtog sig opgaven med at omdanne den til "Danmarks smukkeste rundkørsel". Det skete ved, at folk lagde kræfterne sammen: Per Kjær, der driver maskinstationen, stillede maskine til rådighed. Landmand Vagn Lindy Petersen i Skjern havde noget jord til at ligge efter en staldudvidelse, som kunne bruges, så onsdag blev der flyttet 400 kubikmeter jord. Svæveflyvepladsen i Ejstrup bidrog med et træ, som Kristian Ahle selv gravede op. Nu mangler de frivillige bare at få plantet rododendron i fem farver, så er "Femvejens Andels Rundkørsel", som den - måske ikke helt mundret - er kommet til at hedde, klar til at springe ud det kommende forår i al sin glans. Det hører med til historien, at rododendronerne selvfølgelig udbydes på andele, og at anlægsgartner Ole Christensen står for indkøb af planterne. Kommunens rolle i hele historien har i dette tilfælde været lydhørhed over for de lokale ønsker, og hurtig tilladelse til, at de frivillige kunne gå i gang. I andre tilfælde ser man i stigende grad, at der er tale om egentlig samskabelse; altså at kommunen og lokalsamfundene i fællesskab bidrager til at løse opgaver, som kommunen ikke har råd til alene at løse - for eksempel etablering af cykelstier. Man kan selvfølgelig mene, at opgaverne bør betales fuldt ud af kommunen. Men ofte vil det være ensbetydende med, at de ikke løses - eller i bedste fald først om mange år - og så er det da bedre, at parterne i fælles forståelse skaber noget sammen. Ellers havde Astrup næppe været på vej til at få "Danmarks smukkeste rundkørsel".

Annonce