Sport

Uacceptabelt med så slap en indstilling

Mads Brandt slår ud med armene i fortvivlelse over Ringkøbing Håndbolds manglende fight mod TTH Holstebro, og der venter ham og assistent Mads Krogslund til venstre et stort arbejde for at få Ringkøbing Håndbold på ret kurs igen. Arkivfoto Jørgen Kirk

Ringkøbing Håndbolds træner Mads Brandt var utroligt skuffet over, at spillerne ikke viste mere vilje i så vigtig en kamp, som opgøret mod TTH Holstebro var.

Holstebro: Ét er, at spillet måske ikke lige fungerer en dag. Det oplever alle hold.

Og spillet kørte slet ikke for Ringkøbing Håndbold mod TTH Holstebro. Det konstaterede cheftræner Mads Brandt ret hurtigt efter kampen.

Men det var ikke det, han havde fokus på efter nederlaget på 34-20. Det var indstillingen - eller manglen på samme.

- På det her niveau er det totalt uacceptabelt at komme med det udtryk, vi kom med. Og jeg er endnu mere skuffet over den manglende vilje, når alle vidste, hvor vigtig en kamp det her var for os. For det var en af de kampe, hvor vi havde snakket meget om, at vi troede, vi havde en chance for point. Hvis vi leverede alle mand, hvis vi stod sammen og alt det der, så var der en chance. Men nej hvor var alt det langt væk, sagde Mads Brandt.

Han pegede på det tidspunkt, hvor det begyndte at gå galt.

- Det var, da vi kom bagud 7-6 efter at have ført 6-4. Så faldt vi i den grad sammen. 8-6 blev til 8-7 og så videre til 14-7. Vi scorede kun et enkelt mål på 16 minutter. Jeg troede og håbede på, at vi var blevet bedre til at få styr på perioderne i modgang, men her var der slet intet modsvar, fortalte Mads Brandt.

Han var skuffet over, at spillerne ikke var mere villige til at kæmpe med næb og klør - og så i en tv-kamp.

- Vi skal være bevidste om, at der kommer flere af den her slags kampe. Kampe hvor vi tror, vi har chance for point, og hvor vi så alligevel møder modgang. Men i de situationer skal vi være bedre til at hanke op i os selv. Det er ikke nok at tage mælk i køleskabet, man må også selv sætte mælk ind nogle gange. Hver enkelt skal kigge indad, og hver enkelt skal yde mere. Kan vi ikke spille godt, så kan vi i det mindste kæmpe til det sidste hver gang, fortsatte Mads Brandt.

Hvordan kommer Ringkøbing så videre?

- Det spørgsmål stiller jeg også mig selv. Men jeg ved, hvad de her piger kan, så vi skal nok komme tilbage, sagde Mads Brandt.

0/0
Danmark

Danmarks billigste hus solgt i løbet af et døgn

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds herrer op på andenpladsen

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Tabellen viser vi ikke har været gode nok

Ringkøbing IF

Begge røde kort var helt i orden

Fodbold

RIF byder på fodboldstævne i pinsen

Ringkøbing IF

To røde kort, en brækket næse og nederlag på 3-0

Håndbold

Herrerne kan nå det - det kan damerne ikke

Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds damer er ude af topstriden