Annonce
Sport

U16-landskamp i Ringkøbing

Green Arena. Arkivfoto.

Ringkøbing IF får æren af at arrangere en landskamp for U16-landsholdet til oktober, og det skulle gerne blive til en rigtig fodboldfest.

Annonce

Green Arena i Ringkøbing bliver den 21. oktober ramme for en landskamp.

Det er U16-landsholdet under ledelse af træner Per Holm, der skal spille den første træningskamp af to mod Tjekkiet. Den anden spilles i Vildbjerg, hvor U16-landsholdet skal være i træningslejr i oktober.

Det er Dansk Boldspil Union, der har spurgt Ringkøbing IF, om klubben vil være arrangør.

»DBU har fulgt med i den positive udvikling, der er i Ringkøbing IF, og de har lagt mærke til, at vi er blevet opdateret kraftigt på vore faciliteter. Derfor mente DBU, at vi godt kunne magte sådan en opgave, som vi sagde ja tak til efter kort betænkningstid,« fortæller RIFs sponsorchef Lars Bræmer.

Lars Bræmer har allerede fået tilsagn om hjælp til arrangementet fra den store faste stab af frivillige hjælpere. Også selv om kampen skal spilles klokken 16 om eftermiddagen.

»Men vi kan jo ikke spille en aftenkamp. Sidst i oktober går solen ned omkring klokken 18. Til sådan en kamp mangler vi et godt lysanlæg, hvilket også kan blive tilfældet, hvis vi går videre i landspokalturneringen og så trækker et storhold. Men det er bare en ny udfordring, vi må tage op. Alt kan jo lade sig gøre, og et lysanlæg vil yderligere opgradere vore faciliteter,« siger Lars Bræmer.

Han ser U16-landskampen som en lille test for klubben.

»Hvis det hele klapper, og vi får lavet et godt set-up, så håber vi på, at vi kan komme i betragtning til en endnu større opgave i fremtiden. Vi ser den her opgave som en investering til noget større på sigt,« siger Lars Bræmer.

Det er planen at lave det hele til en stor fodboldfest.

»Der bliver fri entré, og vi har planer om en række tiltag for de forhåbentlig mange unge tilskuere, som kommer for at se landets bedste spillere fra årgang 1998. Der er jo sikkert nogle kommende A-landsholdsspillere mellem dem, der skal spille på Green Arena. Derfor kommer der også mellem 50 og 100 talentspejdere, agenter og så videre til sådan en kamp.

»Vi synes selv, det er et spændende arrangement. Mit håb er, at vi kan samle over 500 tilskuere,« siger Lars Bræmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Annonce