Annonce
Hvide Sande

Murerfirma satte overvågningskamera op efter tyveri: Nu har der været ubudne gæster igen

Efter det første tyveri satte Hvide Sande Murerforretning et kamera op på byggepladsen i Hvide Sande. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Feriehusbyggeri på Langsand havde i weekenden ubudne gæster, der muligvis er blevet filmet.

HVIDE SANDE: For anden gang på kort tid har der været tyveknægte på en byggeplads på klitten. Første gang var ved et sommerhusbyggeri i Bjerregård, og i den forgangne weekend var det byggeriet af feriehuse på Langsand i Hvide Sande, der blev bestjålet.

- Der er synlige tegn efter tyvene. De har trukket vibratoren, der stod gemt af vejen på en terrasse, hen over et stillads og har efterladt trækspor. De har ikke ville starte den, fortæller Tage Høy fra Hvide Sande Murerforretning.

Udover pladevibratoren mangler der også et Jumbo stillads og sandsynligvis flere andre ting, blandt andet noget afrensningsgrej.

- Det er en stor byggeplads, så vi skal først lige have skabt os et overblik, fortæller Tage Høy.

Annonce

SD-kort skal tjekkes

Byggeriet af feriehusene, Langsand langs vand, er tredje etape, og det er ikke første gang, der er stjålet fra byggepladsen.


Der er synlige tegn efter tyvene. De har trukket vibratoren, der stod gemt af vejen på en terrasse, hen over et stillads og har efterladt trækspor.

Tage Høy, Hvide Sande Murerforretning


- Vi have tyverier i første etape, så vi investerede faktisk i et kamera til at overvåge pladsen. Nu har vi pillet SD-kortet ud og skal have set om, der er noget på det, siger Tage Høy, der også har tyveriet fra sommerhusbyggeriet i Bjerregård i tankerne.

Her blev der stjålet et helt nyt HTH-køkken og en masse værktøj til en samlet værdi af 100.000 kroner fra et nybygget sommerhus. Det skete natten til tirsdag 9. februar.

Tyveriet fra byggepladsen på Langsand er sket i tiden fra fredag kl. 15.00 til mandag kl. 7.00, hvor det blev opdaget. Har man set noget eller nogen omkring byggepladsen i løbet af weekenden, kan politiet kontaktes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold efter nedtur: Fløjene var på toppen - bagkæden havde problemer

Skjern Håndbold

Nedtur i Skjerns nøglekamp: Cheftræner tror, semifinaleplads kræver mindst 8 af 10 mulige point

Annonce