x
Annonce
112

Tyve med bred smag på rov: Juleøl, modelbiler og kilovis af sølvtøj stjålet

Arkivfoto: Jørgen Kirk

TARM/ÅDUM: Tyve har været på spil i den sydlige del af kommunen to gange i løbet af de seneste dage.

Tirsdag aften blev et hus på Sandgårdsvej i Tarm udsat for indbrud mellem klokken 18 og 21.15. Gerningsmænd knuste ruden i en dør og skaffede sig på den måde adgang til huset, hvor alt blev gennemrodet - der er dog ikke oversigt over, hvad der er stjålet, på nuværende tidspunkt.

Der er imidlertid meget godt overblik over rovet fra et andet indbrud, som fandt sted i Ådum - og det er en blandet landhandel, som tyvene stak af med. Fra en garage på Vejlevej blev der stjålet 10 kasser Albani Julebryg, 9-13 kilo sølvtøj samt fem små modelbiler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Stram op – og hold fast i lukkeloven

Læserbrev: Over de sidste uger har butiksansatte knoklet r…. ud af bukserne. Uden at kny sørger medarbejderne i vores butikker for, at der er fyldt op på hylderne, så vi alle sammen kan få mad på bordet, toiletpapir og andre fornødenheder. Og mange danske familier har fået deres køkkenskabe fyldt godt op. De butiksansatte har brug for påskens fridage til et velfortjent hvil. Derfor bør man ikke suspendere lukkeloven henover helligdagene. I denne tid, hvor myndighedernes anbefalinger er at blive hjemme og undgå tæt kontakt til andre mennesker, løber butiksansatte en daglig risiko med kontakt med flere hundrede kunder om dagen. De sætter eget helbred på spil for at passe deres job. Butiksledelserne rundt om gør alt, hvad de kan, for at passe godt på de ansatte med håndsprit, hyppig håndvask, plexiglasplader ved kassen og ’Hold afstand’-skilte på gulvene. Stor ros for det. Men at arbejde under de forhold er anstrengende. Helligdagene i påsken med lukkede butikker kan også være med til at passe på de ansatte, så de kan blive ved med at passe deres arbejde, så længe corona-krisen varer. Derfor, kære politikere: Hold fast i lukkeloven! Og så skal familien Danmark altså stramme op. Lad nu være med at klathandle en liter mælk og en pakke gær. Køb ind til flere dage og lad én person klare det. Det er heller ikke nu, I skal hele familien afsted på ose-tur i de lokale butikker for at se på nye ipads, havetrampolin til ungerne eller lamper til stuen. Det er måske fristende for at skabe et afbræk i tiden med hjemmeskole, men lad være. Jo flere I kommer sammen, jo større risiko udsætter I butikspersonalet for. Ring til den lokale butik i stedet og lav en aftale om at få leveret varen – eller at I kan hente den pakket i en pose. Så kan I både støtte vores midt- og vestjyske butikker og passe godt på de ansatte og jer selv samtidig.

Annonce