112

Tyve kørte ny Mercedes til Tinghedevej

Tyvene brugte en halmlade ved Tinghedevej nord for Lyne til pitstop, hvor de fik fjernet bilens tracker. Arkivfoto: Michael Bager
Politiet efterlyser vidner, der kan have set bilen og ikke mindst tyvene.

LYNE: En helt ny Mercedes Benz i C-klassen er forsvundet sporløst, efter at to tyve bragte den sorte bil til en halmlade ved Tinghedevej nær Lyne.

Bilen er en årgang 2019 og havde blot kørt 2000 km, da den blev stjålet fra Munkgårdkvarteret i Snejbjerg ved Herning natten til mandag. Tyvene brugte bilens rette nøgle, men der sad dog en tracker i bilen.

- Vi kunne se, den var i nærheden af krydset ved Tinghedevej og Vardevej. Tidligt mandag morgen havde den position ved en halmlade, som ligger på en grusvej lige syd for Tinghedevej, fortæller Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

Men da politiet nåede frem ved 8.30-tiden mandag, var der ingen bil, selvom signalet stadig viste, at den sorte Mercedes skulle holde der.

Signal blokeret

- Det er lykkes tyvene at blokere signalet. Vi kunne se, at bilen havde holdt der, og at der var fodspor på stedet, fortæller Bjarne Højgaard.

Politiet talte med lokale og ejeren af laden, der bor et lille stykke vej derfra, men ingen har set noget. Han efterlyser derfor bilen, som har registreringsnummeret CH 84 775.

Laden kan ses fra Vardevej, og skulle nogen have set noget ved Tinghedevej eller have en ide om, hvor bilen er kørt hen, kan man kontakte politiet på tlf. 114.

0/0
112

Familiefar havde to kilo hash i skabet

Mindeord

Et engageret, ydmygt og meget venligt menneske er borte: Tak for sangen, mor!

112

Brødre frikendt for vold efter skov-slagsmål

112

For lidt samfundstjeneste giver fængselsophold

Klumme

Amagerpigens tak til Bork Havn Efterskole: I var vinden under mine vinger

112

47-årig anholdt mand mistænkt for narkokørsel

112

Bilister slap uden skader efter trafikuheld