Annonce
Tarm

Tyv stak af med et pillefyr

Ved et indbrud på en landejendom ved Ådum blev tyven blandt andet et komplet pillefyr rigere. Arkivfoto

Ådum: Det er givetvis en målrettet tyv, der inden for de seneste par uger har været på besøg ved en landejendom på Odderupvej ved Ådum sydøst for Tarm.

Politiet oplyser således, at tyven har brudt ind i et fyrrum, hvor der er blevet stjålet et fastmonteret pillefyr med diverse udstyr.

Da gerningsmanden havde fået fyret afmonteret, stjal vedkommende også otte aluminiumsfælge og en rundsav.

Indbruddet er sket i perioden fra lørdag 11. til lørdag 25. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Skilt fik skader Knallert overraskede kvinde

Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce