Annonce
Ringkøbing

Tyske kunder savner slagter Iversens delikatesser

En hilsen til Mie og Bjarne Nielsen fra tyske kunder, der savner delikatesser og Ringkøbing. Foto: lk
Annonce

Ringkøbing: Tyskerne må vente endnu 14 dage på at besøge det skønne Vestjylland, og der er ingen tvivl om, at de savner os. Det kan Mie og Bjarne Nielsen, indehaverne af Slagter Iversen i Ringkøbing, bevidne. Forleden modtog de et fint håndskrevet kort fra Cornelia Kindlinger og hendes mand fra Düsseldorf, der i den grad savner Ringkøbing og slagterdelikatesserne. De skriver på fint dansk:

”Kære Iversen-Nielsen familie. Sidste år og i begyndelsen af januar 2020 var vi i Ringkøbing og vi var altid glade for at købe lækkert smørrebrød, godt kød, en stegt kylling og den lækre kalvelever hos dig. Ja, måske kan du huske os? Vi ville have ønsket at komme til Ringkøbing i begyndelsen af maj, men vi har ikke fået tilladelse til at komme ind i Danmark på grund af koronavirussen. Så vi kan kun drømme om delikatesserne i din slagterforretning og ser frem til et besøg i slutningen af året. Vi har ikke glemt dig og den smukke by Ringkøbing. Bedst ønsker og hold dig sund!

Mie Nielsen er rigtig glad for kortet – og kan sagtens sætte ansigt på Cornelia Kindlinger.

- Hun har også foræret mig en taske, som jeg bruger til indkøb. Det er søde mennesker, og vi glæder os til at se dem igen i forretningen, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce