Sport

Typisk Ringkøbing at rejse sig efter en dårlig kamp

Mads Brandt kalder det typisk, at Ringkøbing Håndbold rejser sig på hjemmebane efter dårlige kampe på udebane. I baggrunden assistenttræner mads Krogslund, der ikke ved, om han skal fortsætte eller ej i Ringkøbing Håndbold, når Jesper Holmris overtager som cheftræner. Foto: Jørgen Kirk

Ringkøbing Håndbold viser opløftende takter i kampene på hjemmebane her i 2019, mens det er meget skidt på udebane. Hvis mønstret holder, giver det forhåbentligt en sejr hjemme over Randers om et par uger.

Ringkøbing: Det er faktisk lidt typisk for Ringkøbing Håndbold - altså det med at rejse sig efter en dårlig præstation.

Tag bare 2019. Først en ok indsats hjemme mod Silkeborg/Voel KFUM. Derpå en miserabel indsats ude mod TTH Holstebro. Opløftende 45 minutter hjemme mod Nykøbing Falster. Nye elendigheder ude mod Aarhus United. Godkendt indsats og fornem anden halvleg hjemme mod Team Esbjerg.

- Ja jeg ved snart ikke, hvor mange gange vi har rejst os oven på en dårlig præstation. Og det er vel endnu mere typisk, at vi stort set aldrig falder igennem på hjemmebane. Der har vi tit lavet gode ting, sagde træner Mads Brandt.

På en måde vil det være ok at følge den nuværende rytme. Under alle omstændigheder bliver det svært i næste uge ude mod HC Odense, hvor efter der venter en meget vigtig hjemmekamp mod Randers HK.

- Det bliver i hvert fald spændende at se, om vi kan holde fast i de her takter i Odense. Kan vi det, samler vi forhåbentlig så meget selvtillid, at det bliver til en sejr over Randers, fortalte Mads Brandt.

Han var tilfreds med et kvarters tid i første halvleg og så hele anden halvleg.

- Selv om Team Esbjerg dækkede 5:1, så havde vi ok flow i spillet. Der var da fejl, men anden halvleg var god angrebsmæssigt, sagde Mads Brandt, der fremhævede Michelle Brandstrup og Nicoline Berthelsen i angrebet, lige som Natasja Clausen fik ros for endnu en god kamp i målet.

Det gav assistent Mads Krogslund ham ret i.

- Rigtigt dejligt at score 24 mål. Og det var jo ikke på kontra det hele. I det etablerede angreb var der fine takter, sagde Mads Krogslund.

Han har stadig ikke snakket med klubben om hvor vidt, han skal fortsætte i rollen som assistent efter trænerskiftet til sommer.

- Nu må vi se. Det kan jo være, Jesper Holmris har andre idéer, sagde Mads Krogslund.

Mads Brandt var godt klar over, at Team Esbjerg ikke havde været på 100 procent. Og det kunne Team Esbjergs træner Jesper Jensen kun bekræfte.

- Vi manglede i den grad energi og power. Vi havde en forfærdelig hård weekend i Europa Cup ude mod Bietigheim med afgang meget tidlig lørdag morgen og hjemkomst natten til mandag. Det kunne vi godt mærke i dag. Vi lavede alt for mange fejl i første halvleg - nok otte-ti stykker, og alligevel førte vi med seks mål ved pausen. Vi sparede Sandra Toft hele kampen, Estavana Polman fik pause i anden halvleg, vi har tre spillere ude med skader, og andre er så smadrede, at de stort set ikke kan træne. Havde jeg trukket på alt, hvad vi havde i dag, så havde vi garanteret tabt i weekenden. Så det drejede sig mest om at hutle os igennem til to point. Det lykkedes, og det var stort set det eneste, det drejede sig om for os, fortalte Jesper Jensen.

Natasja Clausen fik endnu en gang ros for en god kamp i målet. Foto: Jørgen Kirk
0/0
Skjern Håndbold

Tilbageslag for Skjern Håndbold i slutspillet

Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF