Annonce
Hvide Sande

'Hvide Sande' har stadig førstepladsen i danskernes tv-hjerter - og er nu kommet med i eksklusiv klub

Dramaserien Hvide Sande på TV 2 er blevet en succes - for anden uge i træk. Arkivfoto: Søren Palmelund.
Danskerne vil gerne følge mord-sagen i tv-serien 'Hvide Sande', som igen blev ugens mest sete tv-program.

Hvide Sande: Igen kan folkene bag tv-serien 'Hvide Sande' glæde sig over at være danskernes foretrukne tv-time i den forgangne uge. Krimi-serien ligger nemlig på anden uge som nummer 1.

Så vidt så godt. Men så begynder det komplicerede tal-system:

Første afsnit blev set af 773.000 seere. Andet afsnit blev set af 630.000 seere. Det viser tallene fra Kantar-Gallup.

Annonce

Eksklusiv klub

Tallene fortæller, hvor mange der så programmerne, mens de løb over skærmen mandag aften klokken 20. Men danskerne ser ikke tv på samme måde som for få år siden, så derfor er der efterfølgende tillæg til tallene.

Afsnit ét er nemlig den efterfølgende uge blevet set af i alt 1.063.000 seere. Dét tal dækker over dem, der i syv dage efter første udsendelse har set afsnittet på TV 2-Play, catch up-services, optagelser eller hvordan man ellers har set det.


Dermed er ’Hvide Sande’ kommet med i en eksklusiv ”klub”, der bliver mindre år for år; nemlig ”klubben” af programmer, som har millionseertal i den officielle seermåling fra Kantar.

TV 2


- Dermed er ’Hvide Sande’ kommet med i en eksklusiv ”klub”, der bliver mindre år for år; nemlig ”klubben” af programmer, som har millionseertal i den officielle seermåling fra Kantar, lyder det i en pressemeddelelse fra TV 2.

Annonce

Målet nået

Dermed gik drømmen i opfyldelse for Per Høgh Sørensen, afdelingsleder på Kultur, Natur og Fritid ved Ringkøbing-Skjern Kommune:

- Vi håber, tv-serien rammer en million seere på et tidspunkt, men allerede det her er fantastisk flot, sagde han efter de flotte premiere-tal.

Det mål er nu nået.

Og så kommer afsnit to. 630.000 så afsnit to mandag aften den 10. maj klokken 20. Hertil kommer, at afsnit to allerede mandag aften havde haft en uges snigpremiere. Derfor bliver det endelig seertal først konstateret efter syv dage - tirsdag denne uge.

Top tre på tv uge 19 er:

1: Hvide Sande, TV 2, 630.000
2: Forsvundne arvinger V, DR 1, 624.000
3: Badehotellet, TV 2, 521.000

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Annonce