Annonce
Skjern

Tv-kok Anne Hjernø giver opskriften på at blive slank, sund og stærk

Anne Hjernø fortæller, hvor vigtigt det er at spise balancerede, smagfulde måltider. PR-foto
Tv-kokken slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på efter nogle travle år i madens tjeneste. På Skjern Bibliotek holder hun foredrag om, hvordan man gør.
Annonce

Skjern: Tv-kok og journalist Anne Hjernøe gæster torsdag 30. januar kl. 19 Skjern Bibliotek med et underholdende foredrag om, hvordan hun selv slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på i årenes løb.

Anne Hjernøe har igennem de sidste mange år arbejdet med mad på alle niveauer. Hun har udgivet et par børnebøger samt et hav af kogebøger og sammen med sin rejsemakker tv-journalisten Anders Agger, har hun også lavet et væld af tv-programmer.

Når hun gæster Skjern Bibliotek, deler hun ud af sine gode råd til, hvordan man får en sundere og stærkere hverdag.

Annonce

Spis og smag

Anne Hjernø råder blandt andet til at få smagen ind i måltiderne, så man bliver ordentligt mæt, og hun fortæller om vigtigheden af måltidets - og råvarernes konsistens, om måltidssammensætninger, brug af råvarer, sæsonens grønt, fisk og kød. Om motivationsfaktorer og om, hvordan man får balance i sin hverdag, uden at sige nej til alt det sjove.

Her er ingen løftede pegefingre, lover hun, men plads til alle, der drømmer om et sundere og lettere liv.

Billetter købes via bibliotekets hjemmeside. Arrangementet holdes i samarbejde med AOF og er medfinansieret af Folkeoplysningens debatpulje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande For abonnenter

Skuespillere nyder at filme i Hvide Sande: 'Vi er bare så glade for, at det gode vejr er kommet'

Annonce