Annonce
Skjern

Tv-kok Anne Hjernø giver opskriften på at blive slank, sund og stærk

Anne Hjernø fortæller, hvor vigtigt det er at spise balancerede, smagfulde måltider. PR-foto
Tv-kokken slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på efter nogle travle år i madens tjeneste. På Skjern Bibliotek holder hun foredrag om, hvordan man gør.

Skjern: Tv-kok og journalist Anne Hjernøe gæster torsdag 30. januar kl. 19 Skjern Bibliotek med et underholdende foredrag om, hvordan hun selv slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på i årenes løb.

Anne Hjernøe har igennem de sidste mange år arbejdet med mad på alle niveauer. Hun har udgivet et par børnebøger samt et hav af kogebøger og sammen med sin rejsemakker tv-journalisten Anders Agger, har hun også lavet et væld af tv-programmer.

Når hun gæster Skjern Bibliotek, deler hun ud af sine gode råd til, hvordan man får en sundere og stærkere hverdag.

Annonce

Spis og smag

Anne Hjernø råder blandt andet til at få smagen ind i måltiderne, så man bliver ordentligt mæt, og hun fortæller om vigtigheden af måltidets - og råvarernes konsistens, om måltidssammensætninger, brug af råvarer, sæsonens grønt, fisk og kød. Om motivationsfaktorer og om, hvordan man får balance i sin hverdag, uden at sige nej til alt det sjove.

Her er ingen løftede pegefingre, lover hun, men plads til alle, der drømmer om et sundere og lettere liv.

Billetter købes via bibliotekets hjemmeside. Arrangementet holdes i samarbejde med AOF og er medfinansieret af Folkeoplysningens debatpulje.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Danmark

Se Danmark: Med hesten til tandlæge

Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Annonce