Annonce
Skjern

TV-kendis fra Skjern fyret som leder af nyåbnet fitness-center efter 14 dage

Loop Fitness i Esbjerg har efter kun to uger fyret centerleder Lærke Carolina Plet - også kendt som Putte fra dating-programmet Singleliv på Kanal 4. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Reality-stjernen Lærke Carolina Plet - måske bedre kendt som Putte fra TV-serien Singleliv - er blevet fyret som centerleder i det nyåbnede Loop Fitness i Esbjerg efter kun 14 dage på posten.

Fyring: Da Loop Fitness slog dørene op i Esbjerg den 31. august, var det med et kendt ansigt som frontfigur. Lærke Carolina Plet, som flere måske genkender som Putte fra dating-programmet Singleliv på Kanal 4, var ved åbningen ansat som centerleder. Noget, hun på Facebook har betegnet som et drømmejob.

Men glæden varede kort. Kun cirka 14 dage efter åbningen af centeret er Lærke Carolina Plet blevet fyret. Det skrev hun mandag eftermiddag i et opslag på Facebook, som hun delte i gruppen Info fra borger til borger i Esbjerg by, der i skrivende stund har 21.389 medlemmer. Opslaget er nu slettet, og Lærke Carolina Plet oplyser til JydskeVestkysten, at hun af sin fagforening er blevet frarådet at udtale sig i sagen, da det ifølge fagforeningen kan koste Loop Fitness medlemmer, og det dermed åbner for søgsmål mod hende fra fitnesskæden.

- Jeg kan ikke lave en artikel. Gør jeg det, kan Loop lave en erstatningssag mod mig, hvis de mister medlemmer på det, skriver hun i en besked på Facebook til JydskeVestkysten.

I Facebook-opslaget, som blev delt over 300 gange, skrev Lærke Carolina Plet, at hun var blevet fyret i forbindelse med sygdom og indlæggelse. Fitness-kæden har ifølge Facebook-opslaget skrevet til hende, at den ikke mener, hun kan passe sit job.

Annonce

Har ikke med sygdom at gøre

Ifølge Lars Jespersen, som ejer det nye center i Esbjerg, har fyringen dog ingenting med hverken sygdom eller ustabilitet at gøre.

- Lærke blev ansat som centerleder, og hun skulle lede centeret, men de forventninger har hun ikke kunnet leve op til, siger han og pointerer, at han ikke kan komme fyringsårsagen nærmere i en igangværende personalesag.

Ifølge centerlederen blev Lærke Carolina Plet i første omgang ansat, fordi hun virkede til at være den rette person, hun var udadvendt og smilende og passede på den måde godt ind i centeret. Man håbede på, at hun var den rette til opgaven, men det viste sig ikke at være det rigtige alligevel, forklarer Lars Jespersen.

- Derfor udnyttede vi prøveperioden, da vi fandt ud af, at vi havde taget fejl. Vi er lige så trætte af det, som hun er.

Ejeren af centeret fortæller, at man allerede i mandags fik ansat en ny centerleder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce