Hvide Sande

TV 2 barsler med nyt boligprogram i Hvide Sande

Der skal gerne være fine strejf af solskin over billedet, når TV 2 - sandsynligvis - senere på året slår lejr i Hvide Sande for at skabe et nyt boligprogram med fokus på indretning og livsstil. Arkivfoto

TV 2 har planer om at skabe et nyt boligprogram, der sandsynligvis kommer til at udfolde sig i Hvide Sande.

Hvide Sande: Mågeskrig, vind i håret og sand mellem tæerne - sådanne elementer kan måske blive en del af det samlede billede, når TV 2 blænder op for et nyskabende boligprogram.

Hvordan, det kommer til at tage sig ud hjemme i stuerne, er dog alt for tidligt at fortælle om. Pr-chef hos TV 2, Katarina Brøchner, bekræfter dog Dagbladets oplysninger om, at "der er gang i noget i Hvide Sande":

- Det er så tidligt endnu, men hvis det går, som det skal, vil der blive tale om optagelser i sommerperioden 2019, siger Katarina Brøchner.

Hun oplyser videre, at der er tale om "et konkurrencedrevet format med fokus på indretning og livsstil i det danske sommerland."

Det er så tidligt endnu, men hvis det går, som det skal, vil der blive tale om optagelser i sommerperioden 2019

Katarina Brøchner, pr-chef, TV 2

Udsigt til sommer og sol

Ifølge pr-chefen hos TV 2 er konceptet for det nye program altså indhyllet i sommer og sol, men der ud over ønsker Katarina Brøchner ikke at sætte ret mange flere ord på lige nu.

I ventetiden kan kanalens seere med hang til boligprogrammer lune sig ved femte sæson af "Nybyggerne", der inden længe vender tilbage på TV 2's sendeflade med Emil Thorup i værtsrollen.

Optagelserne fandt i efteråret sted i Randers, hvor fire par fik ni uger til at færdigbygge og indrette hvert deres drømmehjem.

0/0
Danmark

Danmarks billigste hus solgt i løbet af et døgn

Hvide Sande

Hvid varevogn efterlyst efter bilpåkørsel

Hvide Sande

Værktøjstyve går efter sommerhusbyggeri

Hvide Sande

Hvide Sande går fremtiden i møde og anlægger ny kaj

Kultur

Søndervig Byfest har succes med tidligt billetsalget

Hvide Sande

Åbent skib: Marinehjemmeværnet viser frem

Hvide Sande

Roere slutter vintersæson af med rejsegilde