Annonce
Videbæk

Turneringsleder efter Ramsing Cup: Det var en supergod weekend

Ifølge turneringslederen var vejret perfekt. Sol, men ikke så varmt, at det var træls at spille fodbold. Foto: Jørgen Kirk.
Gode temperaturer og kun en smule regn gav perfekt fodboldvejr til Ramsing Cup.
Annonce

Spjald: De sidste par dage op til Ramsing Cup så lidt sorte ud. Sådan helt bogstaveligt. Det stod ned i stænger, og der blev i hvert fald registreret et skybrud i lokalområdet. Heldigvis gik weekendens store fodboldstævne stort set fri.

- Det har været super, super godt vejr. Vi så slet ingen vand fredag og lørdag. Vi havde lige omkring 20 grader, og det er perfekt fodboldvejr. Bliver det meget varmere, så bliver det for stramt at løbe rundt på en fodboldbane, siger turneringsleder Brian Vang.

- Søndag var der overskyet. Det dryppede lidt. Det kunne vi godt have undværet på det tidspunkt, men det var småting. Ikke noget, der ødelagde helhedsindtrykket, siger han.

Både indkvartering og bespisning gik lige efter planen. Foto: Jørgen Kirk.
Annonce

Alt er klappet

Mange ting kan gå galt, når over 2500 spillere skal indkvarteres og bespises. Men Ramsing Cup er vant til presset.

- Det er gået rigtigt godt. Alt er egentlig klappet, som vi havde forventet. Både med indkvartering og mad. Men både personalet i vores køkken og de frivillige har jo prøvet det før. Det glider bare. Der er overhovedet ingen problemer, siger Brian Vang.

- Vi har stort set kun hørt ros fra de hold, der var her. Det har været en supergod weekend. Der har ikke været noget at sætte en finger på, siger centerlederen, der afslører, at han nok skal have en fridag i løbet af ugen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vestjylland

Fastholder: - Jeg så ulven

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Kræmmer-Winnie er tilfreds med politi-undskyldning: Men hun forstår stadig ikke, at markedet skulle lukkes

Annonce