Annonce
Videbæk

Turneringsleder efter Ramsing Cup: Det var en supergod weekend

Ifølge turneringslederen var vejret perfekt. Sol, men ikke så varmt, at det var træls at spille fodbold. Foto: Jørgen Kirk.
Gode temperaturer og kun en smule regn gav perfekt fodboldvejr til Ramsing Cup.

Spjald: De sidste par dage op til Ramsing Cup så lidt sorte ud. Sådan helt bogstaveligt. Det stod ned i stænger, og der blev i hvert fald registreret et skybrud i lokalområdet. Heldigvis gik weekendens store fodboldstævne stort set fri.

- Det har været super, super godt vejr. Vi så slet ingen vand fredag og lørdag. Vi havde lige omkring 20 grader, og det er perfekt fodboldvejr. Bliver det meget varmere, så bliver det for stramt at løbe rundt på en fodboldbane, siger turneringsleder Brian Vang.

- Søndag var der overskyet. Det dryppede lidt. Det kunne vi godt have undværet på det tidspunkt, men det var småting. Ikke noget, der ødelagde helhedsindtrykket, siger han.

Annonce
Både indkvartering og bespisning gik lige efter planen. Foto: Jørgen Kirk.

Alt er klappet

Mange ting kan gå galt, når over 2500 spillere skal indkvarteres og bespises. Men Ramsing Cup er vant til presset.

- Det er gået rigtigt godt. Alt er egentlig klappet, som vi havde forventet. Både med indkvartering og mad. Men både personalet i vores køkken og de frivillige har jo prøvet det før. Det glider bare. Der er overhovedet ingen problemer, siger Brian Vang.

- Vi har stort set kun hørt ros fra de hold, der var her. Det har været en supergod weekend. Der har ikke været noget at sætte en finger på, siger centerlederen, der afslører, at han nok skal have en fridag i løbet af ugen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjælp kommunen: Frivillig renholdelse

Læserbrev: Gudrun Pedersen havde den 28. december en meget relevant leder i Dagbladet – Giv kommunen en hjælpende hånd. Det var en leder, der igen satte henkastning af skrald på dagsordenen. Skrald på kommunens kyststrækning kan vi nok ikke beskylde kommunens borgere for – som hovedregel. Alt det skrald, der ligger og flyder langs landevejene og rundt omkring i vores byer – både store og små byer – skyldes som hovedregel kommunens egne borgere – desværre. I slutningen af byrådsperioden 2014 -2017 fremsatte Fjordlisten et budgetforslag, som faktisk blev vedtaget og indgik i budgettet. Jeg mener, det var for 2016 og frem. Det gik ud på, at der blev afsat et sekscifret beløb til deling mellem de foreninger, der vil bidrage med at fjerne affald fra vejområder, der er valgt af kommunens administration. Foreningens frivillige skal så renholde en bestemt strækning på nogle kilometer i et år, ikke bare en gang men flere gange i løbet af året. Pengene blev afsat i budgettet, men så vidt jeg ved aldrig effektueret til projektet. Som formand for Videbæk Borgerforening frem til marts 2018, ved jeg, at vi ikke har fået tilbudt muligheden fra kommunen. Var det ikke en ide at få sat det i gang hurtigst muligt. Der er i hvert fald steder nok at tage fat på i hele kommunen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];